SPIJS! Foodfestival organiseert een Foodtruck Drive Through

Foto: © SPIJS! Foodfestival.

SPIJS! Foodfestival organiseert een Foodtruck Drive Through op zondag 21 juni. Op deze zondag kan iedereen langs een aantal foodtrucks rijden die normaal op SPIJS! Foodfestival staan en een menu ophalen.

De drive-through is te vinden op het parkeerterrein van HANOS aan de Winkelveldstraat in Venlo. Bezoekers kunnen van 12:00-20:00 uur een smaakvolle hap ophalen. Tevens kunnen de menu’s besteld worden via de website van partner InVenlo.nl.

De drive-trough maakt deel uit van een omvangrijke campagne komende zomer. De organisatie wil graag meerdere activiteiten ontplooien in de aanloop naar 27 september, de dag waarop het oorspronkelijke foodfestival nu geagendeerd staat. “Als festival willen we de mensen creatief vertier aanbieden. Dat is onze hoofdtaak.
Bezoekers, standhouders en relaties zijn ons al jaren trouw en wij willen middels deze campagne hun vertrouwen belonen. Er zit nog van alles in de pijplijn” aldus de organisatie. Tevens biedt SPIJS! Foodfestival deze service kosteloos voor foodtruckers aan. Deze foodsector heeft zwaar te lijden onder de huidige omstandigheden wegens de afgelasting van vele festivals en evenementen.

Reacties