Het nieuwe vervoer, de elektrische step!

Foto: © Veeley.

Advertorail – De eerste officieel toegelaten Elektrische step in Nederland! Waarschijnlijk ga je op dit moment met de auto, openbaar vervoer, de fiets of een combinatie daarvan naar het werk of school. Maar er is een leukere, snellere, handigere en veiligere manier om je woon-werkverkeer af te leggen: de elektrische step.

In de nieuwe 1,5 meter economie wil je waarschijnlijk nog meer vrijheid! Onze E-step voldoet prima hierin, je kunt jezelf van A naar B verplaatsen. Voor dagelijks woon werk verkeer, zeker als je de step ook een stukje in de bus of trein mee moet nemen, is een lichtgewichte step die je kunt inklappen, een aanrader! De Veeley wordt geleverd met een Lithium accu met een Laadtijd van 4 uur en een actieradius van ca. 35 km, de snelheid bedraagt 25 Km/u.

Kies voor een trendy en gezonde levensstijl. Laat je zien, onze Elektrische steps ondersteunen je.

De nieuwe Veeley E-Step voldoet aan de behoefte aan individuele, stedelijke en emissievrije emobiliteit. Op weg naar het kantoor, in uw vrije tijd of in de stad: met de Veeley E-Step kunt u sneller de “laatste kilometers” naar uw bestemming afleggen. Dankzij het praktische klapmechanisme past hij bijna overal in. Door het lage gewicht is hij gemakkelijk te dragen. De Veeley is ook uitermate geschikt voor vakantiegangers die met de Caravan, Camper of boot op vakantie gaan en een klein, lichtgewicht vervoer middel zoeken. De Veeley is in heel Europa goedgekeurd op de openbare weg te rijden.

Om de Veeley elektrische step te mogen rijden moet u 16 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een geldig brommer/auto rijbewijs. De Elektrische step moet voorzien worden van een kentekenen en WA verzekert zijn. Al deze zaken regelen wij direct bij aankoop voor u, net zo makkelijk. De Veeley E-Step is vanaf nu te bestellen en wordt vanaf eind Mei/ begin Juni geleverd.

De Adviesprijs van de Veeley bedraagt € 1699* (*exclusief kenteken en verzekering). U kunt de De Veeley E-Step vanaf nu komen bekijken en uit proberen in onze showroom, Mezenkampstraat 8a, Blerick, gemeente Venlo.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze speciale E-step website: www.steps.scogomobility.com/, of kijk op www.scogo.nl

Reacties