‘Nieuwe’ Xie Eyewear bestaat één jaar!

Foto: Xie Eyewear.

Advertorial – 19 mei bestaat de ‘nieuwe’ Xie Eyewear precies één jaar! Xie Eyewear is in een vliegende vaart van start gegaan een jaar geleden. Bart Gubbels werd mede-eigenaar, het team van Xie werd flink uitgebreid, de opzet en onalledaagse inrichting van de optiekzaak bleek een groot succes en de optometrische zorg voorziet in een steeds groter wordende behoefte naar kwalitatieve oogzorg en maatwerk.

Dit hadden we natuurlijk met een fijn feestje willen vieren maar vanwege de geldende RIVM maatregelen behoort een spetterend feest niet tot de mogelijkheden.
Een vliegende start, alleen maar positieve reacties. En dan gebeurt er iets wat niemand had kunnen voorspellen. Een virus dat, onder andere, infecteert via de slijmvliezen in de ogen maakt een groot en belangrijk gedeelte van de oogzorg niet mogelijk.

Xie eyewear sloot voor onbepaalde tijd de deuren en heeft die tijd gebruikt om ‘oogzorg in Corona tijd’ te optimaliseren. Dát is gelukt en Xie Eyewear is open en (bij voorkeur op afspraak) te bezoeken. Online je keuze vast maken om contactmomenten in de winkel te verkleinen, een desinfecteerzuil, plexiglasschermen, brillen die gedesinfecteerd worden, apparatuur waar op veilige afstand mee gewerkt kan worden, spatschermen: Xie Eyewear heeft alle mogelijke maatregelen genomen om de
klanten én het team van Xie te beschermen tegen het virus.

We gaan onverminderd optimistisch door en geloven in de weg die wij hebben ingezet. Kwalitatief hoge oogzorg, maatwerk voor de mensen, geen actieknallers maar stijlvolle, unieke brilmonturen van de allerbeste kwaliteit. Wij hopen dat de inwoners van de gemeente Venlo ons blijven steunen en waarderen. Dan komt het goed!

Reacties