Gezellige lentemarkt bij De Lommse Vennen

Foto: ©Pixabay.

Op zaterdag 18 april is er – voor het eerst – een gezellige ‘De Lommse vennen’ lentemarkt . Bezoekers kunnen volop genieten van een markt en tevens de enthousiaste medewerkers en (jonge) dieren ontmoeten. 

Er worden deze dag, leuke, spulletjes verkocht die ze zelf gemaakt hebben, zoals vogelhuisjes, sleutelhangers en schilderijtjes, maar ook diverse tweedehands spullen. Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd; voor een kleine vergoeding kun je koffie, thee en poffertjes kopen. De opbrengsten worden gebruikt voor de bewoners en voor nieuwe materialen. Er is ook de gelegenheid om kennis te maken met de dieren en ze hopen veel jonge dieren te verwelkomen rond in april ( lammetjes, veulen, kittens).

De lentemarkt is een leuke manier om kennis te komen maken met De Lommse Vennen. De medewerkers vertellen je graag meer over alle faciliteiten welke zij bieden.

Lommse vennnen Op Locatie (LOL)
De Lommse Vennen heeft ook een service; Lommse vennnen Op Locatie (LOL). Zij komen dan met een aantal van hun dieren bij u op locatie. Denkend aan een instelling een vereniging maar ook particulier bieden zij mogelijkheden. Men heeft dan de kans om fijn met de dieren te knuffelen, maar ook het verzorgen van de dieren is een mogelijkheid. Wensen zijn bespreekbaar.  Mocht u hier meer over willen weten of de locatie eens wensen te bezoeken? Kom dan naar de lentemarkt of maak vrijblijvend een afspraak via; 0650275035.

Kom gezellig naar de lentemarkt op zaterdag 18 april aan de Rijkstraatweg 43 in Lomm. De lentemarkt is geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.

De Lommse Vennen zien u graag op hun prachtige locatie!

Reacties