SoLow opent grootste filiaal tot nu toe in voormalige V&D pand

Foto: SoLow.

Binnenkort is het zo ver, dan opent SoLow haar grootste filiaal tot nu toe. Het bedrijf zal het voormalige V&D pand in het centrum betrekken.

SoLow is een kleine winkelketen met een actueel assortiment van verrassende gebruiksartikelen, hebbedingetjes, cadeau- en feestartikelen die je in de grotere stadscentra kunt vinden. Ook in Venlo gaat zij nu haar deuren openen en zullen zij plaats nemen in het leegstaande pand gelegen aan Vleesstraat 32-34. Dit wordt tevens de 34ste winkel van SoLow. De opening vindt vrijdag 15 november om 11.00 uur plaats en iedereen is welkom om een kijkje te komen in het mooie pand in de oude binnenstad.

Exclusief
Bijzonder is dat het pand ruim 4000m2 groot is en daarmee 2 keer zo groot als het grootste filiaal op dit moment. De directeur, Danny Dame, geeft aan dat dit een winkel zal worden waar ze zullen experimenteren met het assortiment. Dit zal inhouden dat bestaande afdelingen nog uitgebreider zullen zijn dan bij de huidige winkels, maar ook dat hier producten zullen worden aangeboden die exclusief in SoLow Venlo verkrijgbaar zullen zijn. Dit maakt het voor klanten die al bekend zijn met SoLow ook zeker de moeite waard om in Venlo een kijkje te komen nemen.

SoLow
In 2003 opende het eerste filiaal in Rotterdam in winkelcentrum Zuidplein. In de jaren daarna begon SoLow zich over heel Nederland te verspreiden. In de jaren erna maakte SoLow een gestage groei door, jaarlijks worden nieuwe winkels geopend. Ze hopen in de toekomst nog meer te kunnen uitbreiden naar de grote historische binnensteden in Nederland en de klanten te kunnen blijven verrassen met vernieuwende producten.

Reacties