Tuincentrum Leurs presenteert Venlose miniatuurhuisjes

Foto: Leurs.

Bij Tuincentrum Leurs hebben ze een unieke aanvulling op jouw kerstdorp. Met trots presenteert Leurs hun unieke Venlose miniatuurhuisjes. Namelijk ‘t Stadhoès, ’t Romerhoès en ’t Kepelke van Genuuje.

Ze zijn op dit idee gekomen door de elf steden serie van Dickensville, een huisjes serie over de elfstedentocht. “Maar waarom hebben we dit niet in de Venlose variant? We hebben de stoute schoenen aangetrokken en zijn aan de slag gegaan.” Laat Leurs weten. 

Aan de hand van een professionele fotoserie is er eerst een mal met de hand gekleid. De mal is vervolgens meerdere malen aangepast tot het gewenste resultaat. Handmatig zijn de details van de gebouwen gekleid. De huisjes zijn met de hand ingekleurd, denk hierbij aan het aanbrengen van de details zoals luiken, regenbuizen en de glas in lood ramen van ‘t Kepelke van Genuuje.

Alle huisjes zijn voorzien van licht en staan het hele jaar door leuk in jouw interieur. De musthave voor iedere Venlonaar. De Venlose huisjes zijn origineel, uniek en alleen bij Tuincentrum Leurs verkrijgbaar. De huisjes zijn vanaf 18 november verkrijgbaar.

’t Stadhoès €59,99, ’t Romerhoès €49,99 en ’t Kepelke van Genuuje €59,99 zijn zowel los als in een set van 3 €149,- te verkrijgen.

Reacties