Bewindvoering Regio Venlo BV biedt bewindvoering en budgetbeheer

Foto: Spaarvarken - Pixabay.

Iedereen kent pieken en dalen in zijn of haar financiën. Meestal is de balans tussen inkomsten en uitgaven terug te vinden door even een pas op de plaats te maken en het budgetplan aan te passen aan de verandering.

Soms lukt het echter niet om de financiën weer op orde te krijgen en is het overzicht totaal verdwenen.
Resultaat; vervelende brieven, oplopende schulden en veel stress. Ons advies; blijf niet afwachten, maar zoek hulp! Bewindvoering Regio Venlo BV kan hierbij helpen in de vorm van beschermingsbewind of budgetbeheer.

Bewindvoering en budgetbeheer
Bewindvoering is een financiële (beschermings)maatregel. Een professionele bewindvoerder beschermt uw financiële belangen. Bewindvoering wordt ook wel beschermingsbewind of onderbewindstelling genoemd.

Als u onder bewind bent gesteld wordt alles met geld te maken heeft beheerd. Dit zijn dus uw inkomen en alle (belasting)toeslagen, uitgaven en schulden en ook eventuele waardevolle goederen zoals een auto of een eigen woning. Bewindvoering kan tijdelijk zijn, maar ook voor een langere periode. Bewindvoering is er voor mensen vanaf 18 jaar (meerderjarig). Reden voor bewindvoering kan zijn als gevolg van lichamelijke / geestelijke toestand of door verkwisting / het hebben van problematische schulden.

Budgetbeheer is een financiële dienst voor mensen die om verschillende redenen tijdelijk of langdurig onvoldoende in staat zijn zorg te dragen voor de tijdige betaling van hun rekeningen. Bij budgetbeheer verrichten wij de betalingen voor u en beheren uw geld volgens een vastgesteld budgetplan. Dit zijn dus uw inkomen en alle (belasting)toeslagen, uitgaven en eventueel schulden.

Sinds 1998
Bewindvoering Regio Venlo is in 1998 ontstaan als eenmanszaak aan huis. In 2002 is door groei van klanten onze organisatie verhuisd naar een kantoorpand. Uit de samenwerking van de bewindvoerders is een V.O.F. ontstaan. In 2006 is Bewindvoering Regio Venlo een Besloten Vennootschap (B.V.) geworden.

De best mogelijke kwaliteitseisen
Onze organisatie voldoet aan de best mogelijke kwaliteitseisen, zowel de nieuwe wettelijke eisen als de eisen die door de Branchevereniging PBI worden opgelegd om lid te mogen zijn. Onze werkzaamheden worden jaarlijks gecontroleerd door een accountant. Voor u is dat een stukje zekerheid dat wij verantwoord uw geld beheren. Bij een onder bewindstelling wordt tevens jaarlijks verantwoording afgelegd aan de kantonrechter. U ontvangt van ons maandelijks overzichten van uw inkomen en uitgaven.

Bewindvoering Regio Venlo
Telefoon: 077-3556120
(maandag t/m donderdag bereikbaar van 10:00 tot 12:00 uur)
E-mail: [email protected]
KvK: 12037806

Bezoekadres
Antoniuslaan 85c, 5921 KB Venlo
(Alleen op afspraak)

Postadres
Postbus 751, 5900 AT Venlo

Reacties