Mozaïek Bewindvoeringen; Samen met u leggen we de stukjes weer op zijn plaats

Foto: Mozaïek Bewindvoeringen.

Mensen met schulden en lage inkomens houden steeds minder geld over voor boodschappen, kleding, persoonlijke verzorging en vervoer. Dat is vooral te wijten aan de gestegen uitgaven aan huur, energie en zorgkosten. Soms raken mensen (tijdelijk) werkeloos en hebben ze om die reden (tijdelijk) meer uitgave dan inkomen. 

Mozaïek Bewindvoeringen kan helpen, zij bieden bewindvoering en budgetbeheer.

Mozaïek Bewindvoeringen
Mozaïek Bewindvoeringen is een jong bedrijf dat zich richt op financiële dienstverlening en ondersteuning van mensen, die het om diverse redenen nodig hebben. We hebben ons als doel gesteld dat we, gebruikmakend van moderne technieken, onze klanten maximale openheid van zaken kunnen bieden. Hiermee bedoelen we dat klanten een vaste contactpersoon hebben, die zo veel mogelijk bereikbaar is en dat ze altijd inzicht kunnen hebben in hun dossier. We willen altijd werken vanuit respect voor de klanten.

Bewindvoering
Bewindvoering is speciaal voor mensen die hun eigen financiële zaken niet meer kunnen behartigen. Deze mensen worden in Nederland ‘onder bewind’ gesteld. Dat houdt in dat een bewindvoerder – die door de kantonrechter is benoemd – de financiële belangen voor die persoon behartigt. De bewindvoerder houdt de totale administratie bij: van het betalen van alle rekeningen tot het verzorgen van de belastingaangifte.

Budgetbeheer
In het geval van Budgetbeheer beheert Mozaïek al Uw geldzaken. Dat wil zeggen dat wij – samen met U – een compleet overzicht maken van Uw inkomsten en uitgaven. Wij dragen dan zorg voor de vaste maandelijkse uitgaven en reserveren geld voor zaken als verzekeringen. Verder spreken we een bedrag af wat vrij te besteden is, het zogenaamde leefgeld.

Meer informatie?
Indien U meer informatie wil hebben, laat het ons dan weten door te bellen naar 077-382 6269 of door het contact-formulier in te vullen. We bellen U dan zo snel mogelijk terug.

Mozaïek Bewindvoeringen; Samen met u leggen we de stukjes weer op zijn plaats

 

Reacties