Moder Maas dé praktijk voor coaching en natuurgeneeskunde in Venlo

Foto: © ModerMaas.

Moder Maas dé praktijk voor coaching en natuurgeneeskunde in Venlo, Limburg. Will Schreurs gelooft als mens, coach en healer geloof in de kracht van de natuur en natuurgeneeskunde. De Maas staat symbool voor deze kracht en als ode aan haar heeft ze haar praktijk Moder Maas genoemd. 

Wie ben ik?
Ik ben Will Schreurs, een echt Venloos maedje. Als mens, coach en healer geloof ik in de kracht van de natuur en natuurgeneeskunde. De Maas staat symbool voor deze kracht en als ode aan haar heb ik mijn praktijk Moder Maas genoemd. De Maas in Venlo is meestal een kalme rustig kabbelende rivier, maar soms is ze onstuimig en wild net als het leven. Ik wil u helpen om op een natuurlijke manier met uw gezondheid om te gaan: minder kunstmatig, meer natuur. Dat betekent niet dat artsen overbodig zijn. Natuurgeneeskunde is een zachte manier van helen met minder vervelende bijwerkingen. Als coach kan ik u helpen bij het realiseren van uw natuurlijke gezondheid. U helpen te leren leven met de Maas in u. Lees meer in mijn blog….

Hoe help ik u?
De Maas bevat en zorgt voor leven. Zij kent beddingen, oevers, zijrivieren en beken die van elkaar afhankelijk zijn en die worden gevoed met regenwater. Veel ervan kennen we en kunnen we zien, maar toch blijft de rivier een wonderlijk en mysterieus geheel. De Maas bevat veel kracht en energie maar, bepaalt het water de beddingen en de oevers, of bepalen de oevers en de bedding de loop van het water. Ook uw lichaam, geest en ziel vormen een wonderlijk en mysterieus geheel en bepalen uw kracht, energie en levensvreugde. Daarin ligt de kracht van de natuurgeneeskunde, omdat die kijkt naar de gehele mens, lichaam, geest & ziel.

Als coach en therapeut kan ik u in Venlo helpen die kracht en energie aan te spreken. Voor mij is het belangrijk om aandachtig en met respect naar u te luisteren. Zo krijg ik zicht in uw hele persoon en zoek ik bij uw behandeling naar aansluiting bij uw eigen natuur- kracht en -energie. Daarbij maak ik gebruik van mijn uitgebreide kennis van natuurgeneeswijzen en mijn eigen levenservaring.

Mijn aanpak stem ik af op u en uw situatie. Daar waar nodig stem ik af met andere specialisten in Limburg. Ik bied alternatieven voor chemie.

Wie wel eens in de Maas of een andere rivier heeft gezwommen weet dat je verzetten tegen de energie van de rivier veel kracht kost. Zo is het ook met het menselijk lichaam. Daarom richt ik mij met mijn natuurgeneeskunde praktijk Moder-Maas op de energie van en in uw lichaam en maak zo maximaal gebruik van het zelf-helend vermogen van uw eigen lichaam. Ik informeer u over een natuurlijke kijk op gezondheid.

Bij welke klachten kan ik u helpen?
Alle pijnklachten ook chronisch; vermoeidheidsklachten ook chronisch; spijsverteringsproblemen; inwendige ontstekingen; onverklaarbare stemmingswisselingen; voedingsintolerantie; angstproblemen; slaapproblemen; relatieproblemen; chronische ziekten zoals fibromyalgie, reuma, MS, enz.; burn-out klachten; stressgerelateerde klachten; hartklachten; nier- of galstenen; onrust; overgangsklachten; verlies van baan of partner; alle soorten trauma’s, maar ook het in balans brengen van uw wezen, in verbinding komen met uw eigen kern, kortom teveel om op te noemen.

Welke kennis heb ik in huis om u te kunnen helpen?

 • Stresscoaching
 • Personal coach
 • Hypnose coach met als specialisatie chronische aandoeningen en trauma’s
 • Fyto- en Voedings specialist: voedingsadvies voor gezondheid en welbevinden,
 • Mindfulness therapeut: u bewust maken van de stand of modus waarin de geest zich bevind
 • Magnetiseren: het verbeteren van uw energieniveau
 • Reiki master (Mikao Usui): een wijze van genezen, heel wording, door handoplegging
 • Coaching een goed gesprek met een oprecht toehoorder die tijd voor u maakt
 • Chakratherapie
 • Kleurentherapie
 • Meditatie
 • Voedingsadvies

Een kennismakingsgesprek is belangrijk, omdat we dan samen kunnen beoordelen of ik iets voor u kan betekenen. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn, dan kan ik uw zoektocht naar de voor u juiste hulp misschien korter maken door u door te verwijzen naar een collega. Een kennismakingsgesprek is geheel gratis en vrijblijvend.

Meer weten, kijk dan eens op de website of neem contact op via nummer; 06-48619006 of stuur een mail naar [email protected]

Reacties