Horeca-certificaat voor talenten met Down

Foto: ©La Oya Dagbesteding.

Vijf talenten van La Oya Dagbesteding in Venlo kregen dinsdag een Excellente Horeca Training certificaat. Dat is bijzonder, want Sander, Demi, Yasmina, Sam en Yasmina hebben het Syndroom van Down of een andere beperking.

Zakenrelaties van La Oya dagbesteding dragen hun kennis over en onderstrepen daarmee achter de gedachte van La Oya Dagbesteding te staan. Namelijk investeren in het Talent en niet in de beperking van onze deelnemers aan de kleinschalige dagbesteding. Onze Oya Talenten.
Ambassadeur Maryloes Baur, GM bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek draagt haar Oya Talenten al jaren een warm hart toe. Ze traint onze talenten en begeleidsters in sociale vaardigheden en leert ze alle fijne kneepjes van het hospitality vak.

Dinsdag ontvingen de Oya Talenten hun Excellente Horeca Training certificaat uit handen van Maryloes Baur. Deze hebben ze verdiend door allen deel te nemen aan de excellente Horeca training en de toets met succes af te nemen.
Pauline Volkert eigenaar en oprichtster van La Oya Dagbesteding Venlo, doneert de gehele opbrengst van ingekochte diensten door nabij gelegen bedrijven aan “haar Oya Talenten”. La Oya investeert in activiteiten die nu weg worden bezuinigd bij jongeren met een beperking. Oya Talenten kiezen zelf leuke dagjes uit of vakanties samen met het gedoneerde geld binnen hun “Vriendenclubje”.

La Oya Dagbesteding biedt een kleinschalige veilige leerwerk omgeving aan talentvolle jongeren met een beperking. La Oya werkt samen met een team van erkende therapeuten en is specialist op het gebied bij de ontwikkeling van praktische en sociale vaardigheden “zodat onze kinderen een volwaardige plek in onze samenleving kunnen innemen” aldus Pauline. Als trotse moeder van Jaimy, geboren met het Downsyndroom investeert zij op deze manier ook in de kwaliteit van leven van andere jongeren met een beperking.

La Oya Dagbesteding is gevestigd op bedrijventerrein Noorderpoort in het voormalige klooster ‘Nazareth’ in ’T Ven. La Oya werkt samen met omringende ondernemers voor externe leerwerkplekken, zodat haar aanbod van Dagbesteding past bij de talenten en hun interesse gebieden.
Voor meer informatie: Pauline Volkert, La Oya, Winkelveldstraat 1, 5916 NX Venlo, Tel. 077- 374 5477 of 06-1264 7771. Of stuur een mail naar: [email protected] website: www.la-oya.nl

Op de foto: van links naar rechts: Pauline Volkert eigenaar en oprichter La Oya Dagbesteding, Maryloes Baur, GM Bilderberg hotel Kasteel Vaals, Oya talenten: Yasmina, Jaimy, Sam, Sander, Begeleidster Fatiha en vrijwilligster Maria. Niet op de foto: Dem

Reacties

0