Exclusieve en onderscheidende lingeriespeciaalzaak Le-Bon Bodywear; Omdat het leven mooi is!

Foto: ©Bodywear Le-Bon.

Maak kennis met de exclusieve en onderscheidende lingeriespeciaalzaak Le-Bon Bodywear. Deskundig advies een hoogwaardig aanbod en een vertrouwde sfeer. Dat is Le-Bon Bodywear! Wij zijn dé lingeriezaak met een ruim aanbod van exclusieve en onderscheidende lingerie, nachtkleding en badmode.

Le-Bon Bodywear; Een lingeriespeciaalzaak met aandacht!
Le-Bon Bodywear is een gecertificeerd Lingerie Styling Specialist. Met onze kennis en ervaring geeft ons team een deskundig maat- en stijladvies voor elk gewenst effect en voor elk type vrouw. Laat u verleiden door ons ruime en veelzijdige aanbod; elk setje of kledingstuk is met passie en zorg uitgekozen! Van sexy tot sportief, van elegant tot trendy. Le-Bon Bodywear is er voor de verleidelijke en zelfverzekerde vrouw. Omdat het leven mooi is!

La-Belle Bodywear; Het kleine zusje van Le-Bon Bodywear 
Liefde voor lingerie, Oog voor detail, een vertrouwde aanpak en deskundig advies in een prettige en sfeervolle winkel. Dat is La-Belle Bodywear, hét kleine zusje van Le-Bon Bodywear! Wij zijn dé lingeriezaak met een ruim aanbod van exclusieve en onderscheidende lingerie, nachtkleding en badmode. Wij selecteren onze collecties met oog voor stijl, passie voor aanbod en altijd een eerlijk, passend en persoonlijk advies.

La-Belle Bodywear; Een lingeriespeciaalzaak met aandacht!
La-Belle Bodywear biedt een ruim, exclusief en veelzijdig aanbod in verleidelijke, trendy, sportieve en modieuze lingerie, badmode en nachtkleding. In onze winkel geven onze deskundige en ervaren medewerkers u een persoonlijk, passend en deskundig advies over welk setje of model het beste bij u past. Wij geven u de aandacht die u verdient en zorgen ervoor dat het kopen van lingerie een ware beleving wordt. La-Belle Bodywear is een lingeriespeciaalzaak met oog voor stijl, kwaliteit en een passend en persoonlijk advies.

Omdat het leven mooi is!

Openingstijden Le Bon Bodywear | Haelen
Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 • 17:30
Zaterdag 10:00 • 16:00
In verband met lunchpauze zijn wij van dinsdag t/m vrijdag gesloten tussen 12:30 en 13:30 uur.

Le Bon Bodywear | Haelen
Nunhemseweg 27
6081 GG, Haelen
+31 475 51 01 46
[email protected]

Openingstijden La-Belle by Le-Bon Bodywear | Reuver
Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 • 17:30
Zaterdag 10:00 • 16:00

La-Belle by Le-Bon Bodywear | Reuver
Pastoor Vranckenlaan 26
5953 CP, Reuver
+31 077 820 0438
[email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen