Ikwileenstartershypotheek.nl; Honderdste hypotheekofferte een feit! 

Joey Nieuwenhuis veel (woon)geluk in jouw appartement.
Joey Nieuwenhuis veel (woon)geluk in jouw appartement.
Foto: Tom van Loenen.

Eind mei heeft ikwileenstartershypotheek.nl een mijlpaal bereikt, met hun advies en bemiddeling is de ondertekening van de honderdste hypotheekofferte een feit!

“In maart 2018 was het vergunningenwerk rond en spraken we onze eerste klant. Heel trots dat we in ons korte bestaan zo veel deuren hebben geopend voor starters op de woningmarkt. Veel dank gaat uit naar alle klanten die ons als nieuwkomer op de markt hun vertrouwen hebben gegeven”, aldus eigenaar en hypotheekadviseur Tom van Loenen.

Echte specialisten waren er niet en dus zag Tom zijn kans schoon en richtte in Venlo een hypotheekadvieskantoor op dat zich specialiseerde in starters op de woningmarkt. Met succes want inmiddels is de ondertekening van de honderdste hypotheekofferte dus een feit en worden er voorbereidingen getroffen voor de opening van een tweede vestiging in Midden-Limburg.

Wat is de sleutel tot dit snelle succes?
“Bij ikwileenstartershypotheek.nl houden wij de bijkomende kosten bij het kopen van een huis zo laag mogelijk. Deze moet de starter sinds een paar jaar zelf ophoesten en kunnen dus niet meer worden meegefinancierd in de hypotheek. Tevens bieden wij actief koopstimulerende regelingen aan die vaak het verschil tussen de prijs van het eerste huis en het bedrag dat je bij de hypotheekverstrekker kunt lenen overbruggen”, aldus Tom van Loenen.

Voor meer informatie, check www.ikwileenstartershypotheek.nl

100 x ikwileenstartershypotheek.nlVandaag een mijlpaal bereikt met de ondertekening van de honderdste hypotheekofferte…

Geplaatst door ikwileenstartershypotheek.nl op Donderdag 23 mei 2019

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen