[Video] Nieuw Area 077 de eerste en enige airsoftlocatie in Venlo

Foto: Area 077.

Nieuw geopend in Venlo; Area 077. Area 077 is de eerste en enige airsoftlocatie in Venlo Het speelveld is 3200m2 groot en omvat een indoor gedeelte van 2000m2 en een outdoor gedeelte van 1200m2.

Een spannend en gevarieerd speelveld met onder meer ondergrondse gangen in een realistische setting. Area 077 nodigt je uit om kennis te maken met onze mooie sport. Of je nu jong of oud bent, ervaren of onervaren, airsoft is voor iedereen.

Wil je alleen of met een paar vrienden komen spelen boek dan voor een open skirm. Je speelt dan met onbekenden. Een mooie manier om nieuwe vrienden te ontmoeten.
Voor vriendengroepen, kinderfeestjes of bedrijfsuitjes is er de mogelijkheid om een prive event te boeken.

Wat is Airsoft? Airsoft is een “Real Life Shooter Game”
Airsoft is een relatief nieuwe sport, waar velen nog nooit van gehoord hebben. Het is ook niet uit te leggen wat airsoft precies is. Airsof moet je beleven. Airsoft is actie. Airsoft is topsport. Je kunt het omschrijven als een real life shooter game, maar dit dekt niet de lading. Airsoft is meer…….samenwerken, vriendschap en vertrouwen op je team. Airsoft is a gentleman sport, waar fairplay hoog in het vaandel staat.

Twee teams, met ieder een eigen missie, nemen het tegen elkaar op met replica’s van vuurwapens die biologisch afbreekbare balletjes kaliber 6mm afschieten.

Zodra het spel start en de eerste schoten in jouw richting worden afgevuurd, zal een soort overlevingsinstinct de overhand krijgen en je adrenaline peil omhoog schieten. Op dit moment ben je vergeten dat het een spel is. Je wil niet geraakt worden, want dat voel je best wel. Je kijkt naar de rest van je team en weet, dat het tijd is om samen te werken en tactisch te spelen. Het beste team wint. (Airsoft wapens zijn ook te huur bij Area 077)

Meer informatie of boeken? Bezoek dan hun website.

Area 077 Airsoft locatie – Baarlosestraat 325, 5925 PM Venlo. Ze zijn ook te vinden op Facebook. 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen