ZONHeroes trappen ruim 25.000 euro bij elkaar voor Ronald Mc Donald Kinderfonds

Foto: ZONHeroes - FloraZON.

Afgelopen weekend is de HomeRide gereden: 500 kilometer fietsen in 24 uur om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Ronald Mc Donald Kinderfonds. Van cash&carry FloraZON uit Venlo reden de ZONHeroes mee, een team dat bestaat uit medewerkers, leveranciers en relaties van FloraZON.

De ZONHeroes hebben diverse acties opgezet om geld in te zamelen. Zo stelden kwekers planten ter beschikking, die bloemisten bij Ebus Planten inkochten, en waarvan de opbrengst volledig werd gedoneerd. Er was een loterij met prijzen, de vrachtwagens van Ebus Planten zijn beplakt met alle logo’s van sponsoren en alle fooien die collega’s van FloraZON ontvingen de afgelopen maanden werden volledig aan het goede doel gedoneerd

Dit alles samen maakte dat de ZONHeroes een cheque van maar liefst €25.205,07 konden overhandigen aan het Ronald McDonaldfonds. Voorafgaand aan de HomeRide verraste Thea Coolen en Margo de Kock van het Ronald McDonaldhuis de Kindervallei in Valkenburg teamcaptain Luuk Peeten met de benoeming van een van hun kamers naar de ZONHeroes.

 

 

Bron en foto: FloraZON

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen