Cabrio rent events ; U de gelegenheid, zij de perfecte auto

Foto: Cabrio rent events.

Bij Cabriorentevents is het mogelijk om één of meerdere cabrio’s te huren. Rij samen langs interessante routes met overnachtingen, lunch of diner. Of ga een dagje lekker toeren met een goed gevulde picknickmand? Ook voor bedrijven zijn er tal van mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een netwerkmeeting. Maar.. wat dacht je van de mooiste dag van je leven? Een opvallende huwelijksstoet van Alfa Romeo Spiders zorgt voor een spectaculair begin van uw huwelijksdag. 

Cabrio-rent-events B.V.
Oprichters en eigenaren van Cabriorentevents B.V. zijn Hans, Anita en Clint Hendericks. Zij zijn helemaal gek van Italiaanse auto’s en daar willen zij ook u van laten genieten. Daarom zijn ze Cabriorentevents B.V. gestart. Het wagenpark bestaat uit diverse Alfa Romeo Spiders, zowel klassieke modellen, alsook nieuwere versies.

De cabrio’s
Alle cabrio’s zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd en gekocht in binnen- en buitenland. Ook hebben ze allemaal een naam. U vindt de naam op de sleutelhanger. De cabrio’s hebben allemaal een eigen geschiedenis, de ‘geschiedenis’ van de cabrio waarin u rijdt staat omschreven in een boekje, welke u in het handschoenen vakje vindt. Eveneens vindt u in dit vakje een gastenboekje waarin elke reiziger die door de mooie landschappen rijdt zijn of haar  belevenissen kan beschrijven en delen met andere.

De cabrio’s worden goed verzorgd en staan warm en droog in een sfeervolle ruimte. Na iedere korte of langere toer worden ze gecontroleerd en goed schoongemaakt. Zo kunnen de volgende gasten met een betrouwbare en glanzende cabrio op stap.

Verassingstour 
Drie dagen toeren. Onderweg kunt u heerlijk lunchen met de gekoelde hapjes en drankjes uit de picknickmand in de kofferruimte. De eerste dag brengt u naar een mooi hotel in een levendige stad. In het hotel verblijft u 2 nachten inclusief uitgebreid ontbijt o.b.v. een tweepersoonskamer. De tweede dag vertrekt u voor een prachtige tocht door de omgeving, waarbij voldoende tijd is gereserveerd voor het bezoeken van bezienswaardigheden langs de route. De laatste dag kunt u na het ontbijt nog even genieten van de mooie stad, waarna u op uw gemak weer richting Venlo rijdt.

Route Des Frontiéres
Het vakantiegevoel begint al bij vertrek. Achter het stuur van deze  Italiaanse klassieker en weg van de snelweg begint het grote genieten.

In je eigen tempo 3 dagen toeren. Waarin je zelf bepaalt waar je wilt uitstappen om te genieten van al het moois op deze route.

s’ Avonds relaxen in een gezellig hotel en gedurende het diner de indrukken nog eens de revue te laten passeren. waarna je na een goede nachtrust en een lekker ontbijt weer vertrekt voor het volgende avontuur.

Maar wat dacht je van een groepstrip, weektrip, dagje uit met familie of vrienden? Bezoek de pagina en bekijk alle mogelijkheden. 

“Elk arrangement wordt geheel afgestemd op iemands persoonlijke wensen. De mogelijkheden zijn zeer divers.”

Trouwen
Uw trouwdag komt er aan, u heeft nog zoveel te regelen… De trouwauto(’s) kan Cabrio rent events voor u verzorgen!

Op deze bijzondere dag kunt u voorrijden in een opvallende sportwagen. Ook voor uw ouders, getuigen of andere familieleden kunnen zij een mooie oldtimer regelen. Een opvallende huwelijksstoet van dezelfde Alfa Romeo Spiders zorgt voor een spectaculair begin van uw huwelijksdag. Indien u dat wenst, is het ook mogelijk om de auto’s in de bloemetjes te zetten.

Cabriorentevents B.V.
Laurens Janszoon Costerstraat 42A, Venlo
T: +31 (0)77 – 351 49 49  |  [email protected]
F: Cabriorentevents B.V. | W: http://www.cabriorentevents.nl/

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen