Reisadviseur Ellen van den Assem viert 3 jarig bestaan

Foto: © Ellen van den Assem.

Ellen van Assem heeft haar 3 jarig jubileum gevierd als zelfstandig reisadviseur. Januari is traditiegetrouw de maand waarin heel veel mensen hun volgende vakantie regelen en uiteraard helpt zij ook dit jaar hier weer veel mensen bij. Wellicht u ook?

Persoonlijkere werkwijze
Of je nu al geregeld een reis via Ellen hebt geboekt, of nog nooit. Ellen helpt iedereen graag met het zoeken van de perfecte reis, volledig aangesloten op de wensen van de klant. Ellen kan bij u langskomen voor een afspraak maar een afspraak kan ook via de telefoon of mail. Het grote verschil met een klassiek reisbureau is dat Ellen een persoonlijkere werkwijze heeft. Luistert naar de wensen van de klant en wanneer u op reis bent is zij altijd bereikbaar mocht u onverhoopt tegen problemen aanlopen.

Lokale samenwerking
Naast alle bekende Nederlandse touroperators kan Ellen ook reizen boeken bij de Duitse en Belgische aanbieders, vaak is dat erg voordelig vooral voor mensen in de regio van Venlo. Maar ze hebben ook een eigen geavanceerd boekingssysteem en door de samenwerking met lokale agenten wereldwijd zorgt dit ervoor dat ze alle reizen helemaal op maat kunnen aanbieden op basis van de wensen van de klant.

Kennis en training
Ellen gaat met regelmaat op studiereizen om zoveel mogelijk kennis op te doen. Afgelopen jaar is ze onder andere in Mallorca, Sint Maarten en Jamaica geweest.
Ze bezoekt vakantiebeurzen en volgt workshops en trainingen dit alles om volledig op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en kennis op te doen over de vele, mooie, vakantie bestemmingen welke zij u te bieden heeft.

Travel Counsellors reis café
Nog geen vakantieplannen, kom dan naar het Travel Counsellors reis café, welke komende woensdag in Venlo wordt georganiseerd. Tijdens deze inspirerende avond zullen Ellen en haar Travel Counsellors collega’s Rob & Bram zich kort introduceren, gevolgd door een aantal presentaties van leveranciers. Zowel Azië en Amerika als Europa en het Caribisch gebied zullen vertegenwoordigd zijn.

Reisadviseur Ellen van den Assem is ook online en op Facebook te vinden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen