Kinderspeelparadijs Ballorig Venlo viert 10 jarig jubileum

Foto: Peuterhoek Ballorig.

Op 21 december 2017 is het alweer 10 jaar geleden dat Ballorig Venlo haar deuren opende voor de eerste gasten. Dit zal in de maand december gevierd gaan worden met allerlei activiteiten in de weekenden met als afsluiting een feestdag op vrijdag 22 december.

Het afgelopen decennium hebben meer dan een miljoen mensen Ballorig bezocht. In die tijd is er hoop gebeurd. Zo heeft de Limburgse afdeling van Ballorig op 4 verschillende locaties in de provincie nieuwe speeltuinen geopend, waarvan de laatste Ballorig Roermond in december 2015 was.
Naast de binnenspeeltuinen is recreatiepark Fun Valley in Eijsden-Margraten ook een onderdeel van de organisatie.

Naast alle leisure activiteiten is kinderdienstencentrum van Harte sinds oktober 2009 gevestigd in hetzelfde pand als de Venlose binnenspeeltuin. Met vestigingen in Venlo, Helden en Steijl is ook dit deel van de organisatie afgelopen jaren flink gegroeid.
Ook de komende periode blijft de organisatie groeien. Zo wordt momenteel bij Ballorig Venlo een fitnessclub gemaakt gebaseerd op het Milon cirkel concept. Deze club wordt een luxe variant van dit concept.
Bij de vestiging in Sittard wordt hard gewerkt aan een Clip ’n Climb vestiging; een indoorklimhal met veel uitdagende verschillende soorten klimwanden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen