Bakker Bart test vers ijsconcept met Heldro IJs

26 jun , 9:10 Zakelijk
screenshot 20240626 091000 gmail
Bakker Bart start deze zomer een pilot in samenwerking met Heldro IJs in alle windstreken van ons land. In Nijmegen (Broerstraat), Venlo (Lomstraat), Winschoten en Goes gaan de franchisenemers met ultravers Heldro IJs aan de slag. Een mooie landelijke spreiding, omdat Bakker Bart graag wil kijken of dit een kansrijke aanvulling is voor hun aanbod in hun winkels.
De Heldro tap
In deze vier winkels gaat Bakker Bart ter plaatse Heldro IJs maken met een nieuwe ijsmachine: de Heldro Tap. Het Heldro ijs wordt hiermee per portie getapt, waardoor de textuur en smaakbeleving bij elke hap ongeëvenaard blijft. Gasten kunnen ter plaatse hun Heldro IJs personaliseren met een selectie van toppings, sauzen en/of heerlijke verse slagroom. Bakker Bart kijkt hierbij mogelijk ook naar leuke en lekkere toevoegingen op dit gebied, die raakvlakken hebben met hun eigen bakkerijproducten.
Jop van Sommeren, initiatiefnemer van de pilot bij Bakker Bart: “In de middag kan Heldro IJs, zeker in de mooi-weer-maanden, van toegevoegde waarde zijn voor onze winkels. De vraag naar ijs begint namelijk (en logischerwijs) meestal pas vanaf het middaguur te lopen. Dat leek ons een welkome aanvulling op ons concept én een prachtige wijze om onze gasten nog blijer te maken.”
Jan Verbeeten (mede-eigenaar Heldro IJs) vult aan: “Met het integreren van een Heldro IJs-module bij bestaande franchisewinkels van Bakker Bart, kunnen wij véél meer mensen laten genieten van vers Heldro IJs. De winkels zijn er al, de enthousiaste ondernemers en medewerkers ook, dus een mooie kans op een win-winsituatie”