Stap binnen in de wereld van comfort en stijl bij Famila Wonen & Slapen

Foto: © Familia Wonen.

Stap binnen in de wereld van comfort en stijl bij Famila Wonen & Slapen, gelegen in het hart van Blerick. Met een uitnodigende showroom die vol staat met de nieuwste trends en tijdloze klassiekers, bieden zij een buitengewone selectie aan meubels en accessoires voor elke ruimte in jouw huis. Of je nu op zoek bent naar de perfecte bank, een verfijnde slaapkameruitrusting, of een complete interieurtransformatie, het uitgebreide assortiment van Familia Wonen & Slapen voldoet aan elke smaak en behoefte.

Het deskundige team staat klaar om je te begeleiden door hun uitgebreide collectie en je te voorzien van persoonlijk advies. Ontdek het plezier van winkelen in een omgeving waar kwaliteit, vakmanschap en klantenservice samenkomen.

Hoekbank op maat
Wat Familia Wonen & Slapen echt onderscheidt, is hun toewijding aan maatwerk. Dankzij hun vakkundige ambachtslieden kunnen zij jouw droommeubel tot leven brengen, precies aan jouw wensen. Of het nu gaat om het aanpassen van afmetingen, het selecteren van stoffen of het creëren van unieke ontwerpen, jouw visie wordt werkelijkheid in hun eigen fabriek, met een geschatte levertijd van 6 tot 8 weken. Om de prijs van het gewenste product te bepalen, wordt aanbevolen contact op te nemen met het team.

Snelle levering
Bij Familia Wonen en Slapen streven ze ernaar om je winkelervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen door middel van een snelle levering. Meubelen in voorraad kunnen ze binnen 5 dagen leveren. Met (in-house) logistiek en een toegewijd team streven ze ernaar om je bestelling snel en veilig bij je thuis of op een ander adres af te leveren. Zo kun je nog sneller genieten van je nieuwe aankopen!

Bezoekadres en showroom
Familia wonen & slapen
Kloosterstraat 30
5921HC  Blerick (Venlo – Nederland)
Telefoon +31 77 390 29 42 – mobiel via +31 630 976 004
Email  [email protected]
Online via  www.familiawonen.nl en www.ailemmeubels.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen