Roxanna’s Trimsalon al jaren een begrip in Blerick en omstreken

Foto: Trimsalon Roxanna.

Roxanna’s trimsalon is al ruim zeven jaar een begrip in Blerick en omstreken. Eigenaresse Roxanna van Beeren – Schreurs begon in oktober 2016 vanuit huis en sinds september 2021 is de salon gevestigd op Kloosterstraat 55 in hartje Blerick.

Over Roxanna
Roxanna van Beeren – Schreurs woont samen met haar man, hun vier kinderen en acht honden in Blerick. In 2014 is Roxanna begonnen met haar opleiding honden toiletteren in 2016 heeft ze haar opleiding afgerond en haar diploma behaald

Door de jaren heen is Roxanna zich blijven bijscholen. Zo heeft ze onder andere een cursus gevolgd bij Monique van de Ven in Italië hier heeft ze veel geleerd over de verzorgingsmiddelen van Iv San Bernard, het SPA bad van Ozon therapie en SPA behandelingen.

Roxanna’s trimsalon
Bij Roxanna’s trimsalon doen ze er alles aan om jouw hond(je) er weer tiptop uit te laten zien. De gediplomeerde hondentrimster en haar stagiaires in opleiding ontvangen je graag in de moderne trimsalon in centrum Blerick. Ongeacht de vacht, het ras of de grootte. De kosten variëren per hond. Inclusief het reinigen van de oren en het knippen van de nagels, mits de hond dit toelaat. Roxanna’s Trimsalon is lid van de ABHB.

Assortiment hondenvoeding en -benodigdheden
Bij Roxanna’s Trimsalon vind je het exclusieve Italiaanse merk Iv San Benard en het merk Pomeranian Beauty. Ze verkopen onder andere shampoos en conditioner, voor elk ras een eigen lijn. De producten van Iv San Bernard en Pomeranian Beauty worden tevens gebruikt tijdens de trimbehandeling van je hond. Laat je informeren en gebruik ook na de trimbehanding deze fijne producten voor jouw hond!

Tevens is er in de salon ook een klein assortiment hondenvoeding en benodigdheden te verkrijgen.

Spa behandeling met Ozon-therapie
Heeft jouw hond last van een schilferige huid, jeukende huid, nare geur, of wondjes die maar niet overgaan? Of wil je gewoon een extra beauty behandeling voor jouw hond(je)? Neem dan eens vrijblijvend contact met Roxanna op voor de mogelijkheden. In de salon werken ze met natuurlijke producten en de producten worden afgestemd op de vacht/huid probleem van jouw hond! 

Cursussen
Wil je graag een cursus volgen? Ook dit is mogelijk bij Roxanna’s Trimsalon. Ze geven de volgende cursussen.

  • Pomeranian Cursus ( Tijdens deze cursus leren ze jou de juiste vacht verzorgingsproducten te gebruiken voor je Pomeranian, juiste manier van borstelen, voetjes en oortjes bijwerken, nagels knippen).
  • Borstel Cursus ( Tijdens deze cursus leren ze jou de juiste borstels en kammen te gebruiken voor je hond en op de juiste manier te kammen, zodat je hond klitvrij door het leven kan).
  • SPA Cursus (Wil jij graag meer komen te weten over het werken met een SPA bad met ozon therapie? Dan is deze cursus wat voor jou! Je leert de juiste producten te gebruiken in het spa bad voor elk type vacht type en vacht probleem).
  • BSD Cursus ( Wil jij jouw trimsalon uitbreiden door BSD behandelingen te gaan geven? Dan is deze cursus wat voor jou!).
  • Complete Pomeranian Cursus 3 dagen (Bij deze cursus leer je in 3 dagen alles van de Pomeranian vacht verzorging, hier bespreken we de verschillende vacht soorten de huidproblemen, de BSD behandelingen & de Spa behandelingen).
  • Groep Cursus Pomeranian voor Particulieren.

Meer informatie
Meer weten over Roxanna’s trimsalon of een (online)afspraak maken voor jouw hond(je) loop dan gerust eens binnen bij de salon voor vrijblijvende informatie of neem contact op met Roxanna van Beeren – Schreurs via: 06-54993831 of per email op: [email protected]Online via Facebook en op haar website: https://www.roxannastrimsalon.nl.

Kloosterstraat 55
5921HB Blerick – Venlo

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen