2 Brüder neemt Backus aan de Grens Supermarkt & Visspecialiteiten over

 Links is Michiel Backus, oud-eigenaar Backus aan de Grens en rechts is Juliette Snijders General Manager 2 Brüder.
Links is Michiel Backus, oud-eigenaar Backus aan de Grens en rechts is Juliette Snijders General Manager 2 Brüder.
Foto:

Persbericht 2 Brüder –  Met trots willen wij mededelen dat 2 Brüder vanaf dinsdag 19 maart Backus aan de Grens Supermarkt & Visspecialiteiten overneemt. Deze overname zien wij als de volgende grote stap van verdere uitbreiding en verbetering van onze 2 Brüder formule.

Michiel Backus voormalig eigenaar Backus aan de Grens vertelt zelf over de overname: “De toenadering door de marktleider in onze branche, 2 Brüder zie ik als een compliment. Door de in ons bedrijf opgebouwde expertise en ons jarenlang opgebouwde klantenbestand te combineren met de inkoopkracht en marktkennis van 2 Brüder kunnen we de continuïteit van ons bedrijf voor onze medewerkers en klanten verder uitbouwen: mijns inziens een gezonde visie voor de toekomst”.

Zelf zal Michiel nog enige tijd actief betrokken blijven bij het bedrijf om een soepele overdracht te realiseren. Voor nu neemt ons team de tijd om te zoeken naar de best passende synergie tussen alle 3 de winkels binnen de formule.

We hopen u binnenkort in zowel Backus aan de Grens als onze winkel in het centrum van Venlo of Siebengewald weer te zien!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen