Feest op de paardenplak!

Foto: © Paardenplak.

Het doel van de werkgroep ‘Paardenplak’ is er voor te zorgen dat (vooral) kinderen kunnen blijven spelen en sporten. Dat doen ze door faciliteiten en activiteiten aan te bieden en de sfeer te verhogen. In maart staan daarvoor enkele hele mooie activiteiten op stapel. De eerste twee activiteiten sluiten aan bij de NL Doet dagen.

Vrijdag 15 maart: Sportactiviteiten en onthullen naam voetbalveldje.
In de Nieuwsbrief van januari hebben we iedereen opgeroepen om een naam voor het voetbalveldje in te sturen. Het onthullen van de naam en de prijswinnaar zal op 15 maart plaatsvinden. Daarbij organiseert de Werkgroep Wijkzaken samen met Incluzio Sociale Basis en Venlo.fit een sportdag voor alle leeftijdsgroepen. Volwassenen en kinderen! Het programma start om 14.15 uur en eindigt om 18.00 uur. De bekendmaking van de prijswinnaar van de naam
zal rond 14.30 uur zijn. Move2Beat zal er die middag voor zorgen dat iedereen kan bewegen op muziek. Er worden clinics verzorgd voor frisbee, slingerbal en free run. Daarnaast is er een voetbaltoernooi. Voor muziek wordt gezorgd en iedereen die meedoet krijgt een medaille en wat lekkers. Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Doe dat vóór 10 maart 2024.

Zaterdag 16 maart: Opschonen bosrand en Paardenplak
We zien helaas veel afval en puin liggen in de bosrand en op de Paardenplak. Dit gaan we weg halen. Ook dode struiken en boomtakken halen we weg. Vrijwilligers van De Glazenap/Huis van de Wijk willen dit samen met kinderen en ouders van de wijk gaan doen Wij willen hiermee de verbondenheid met de wijk vergroten en er samen voor zorgen dat het bos en de Paardenplak er mooi blijven uitzien. Daarom vragen wij iedereen om mee te helpen. We beginnen om 12.00 uur en gaan door tot ca. 16.00 uur. Wij zorgen voor handschoenen en materialen om mee te helpen opruimen. Trek zelf wel goede werkkleding aan. Er is muziek, koffie/thee limonade e ook hier krijgt iedereen iets lekkers. Wil je meedoen? Meld je aan via een e-mail naar [email protected] of
[email protected].

Zaterdag 30 maart: Paaseieren zoeken; wie vindt het gouden ei?
Ook dit jaar kunnen alle kinderen weer paaseieren komen zoeken op de Paardenplak. En ook nu is er voor iedere leeftijdscategorie weer een gouden ei verstopt. Degene die het gouden ei vindt krijgt een mooie verrassing. Maar ieder kind dat meedoet krijgt een paasei en wat lekkers mee naar huis.Ook op deze dag is er muziek en limonade. We beginnen om 14.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Deze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door gemeente Venlo en Plus Verbeeten Tegelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen