Advertorial: Ervaringsverhaal 1:1 Dieet

Foto:

Na drie voldragen zwangerschappen en drie miskramen kreeg Patricia (36) het niet voor elkaar om weer op een gezond gewicht te komen. Ze was echt niet meer happy met zichzelf. Dat moest voor eens en altijd veranderen. Dit is haar ervaringsverhaal.

Via haar zus kwam Patricia terecht bij haar consulent van Het 1 op 1 Dieet en ze zette de stap om een afspraak te maken. De knop ging om en ze kreeg de smaak te pakken. Al had ze in het begin wel haar twijfels.“In het begin was ik sceptisch, want waren die shakes en repen wel echt mijn ding? Mijn consulent Fonny wist me gerust te stellen en ik voelde me meteen welkom in de praktijk. Ik ging zelfs met plezier naar weegmomenten.”

Ik wil meer weten over Het 1 op 1 Dieet

Dansen in strakke sportbroek
Het eerste grote doel van Patricia was zich zelfverzekerd genoeg voelen om in een strakke sportbroek mee te gaan met een vriendin naar Zumba. “Van dansen werd ik blij, maar de kilo’s hielden me tegen. Inmiddels durf ik die strakke sportbroek gewoon aan te trekken en dans ik twee keer in de week.”

“Het 1 op 1 Dieet heeft me zoveel gebracht! Ik ga weer met plezier samen met mijn kinderen naar het zwembad en spelen en stoeien is geen probleem meer! En na 11 jaar pas ik zelfs weer in mijn trouwjurk! Wie had dat gedacht?”

Wil jij dit ook…..?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op of meld je aan op mijn pagina:
The 1:1 Diet met Janina Peters
06-37317973
1op1dieetpeelenmaas.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen