Nieuwe AED-aanschaf bij HKR Venlo voor levensreddende hulp in noodsituaties

Foto: © Oudijzerrecycelaar HKR Venlo.

Oudijzerrecycelaar HKR Venlo erkent het belang van veiligheid op de werkvloer en heeft daarom een AED van CardiAid aangeschaft. Hiermee streeft de organisatie naar een veiligere werkomgeving voor zowel medewerkers als klanten. De AED is ook voor de buurtbewoners beschikbaar, wanneer er een noodsituatie is, maar wel binnen kantooruren.

Charlotte Hermans van HKR Venlo: ‘’Het welzijn van onze medewerkers en klanten heeft altijd de hoogste prioriteit. Een jaar geleden is een van onze klanten onwel geworden. Ondanks het direct inschakelen van de hulpdiensten, is de man helaas overleden. Dit heeft ons aan het denken gezet. Mocht er iets in de toekomst gebeuren, wil HKR Venlo er altijd iets aan kunnen doen om iemands leven te redden. De aanschaf van een AED is een logische stap om direct en adequaat te kunnen reageren in noodsituaties. Je wilt niet machteloos toe kijken.’’

De AED van CardiAid is niet alleen te gebruiken voor werknemers van HKR Venlo, maar ook de buurt profiteert van de aankoop. De oudijzerrecycelaar heeft de AED aangemeld bij het reanimatie-oproepsysteem HartslagNU, zodat burgerhulpverleners zien wanneer het apparaat in noodsituaties gebruikt kan worden. De AED is alleen beschikbaar voor de buurt als het bedrijf zelf open is, wat doordeweeks tussen 8:00 en 17:00 is en zaterdagochtend van 8:00 tot 12:00.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen