30 september: 4e editie Mosa Bierrfestival met maar liefst 5 Venlose brouwerijen

Foto: © Mosa Bierfestival.

Ontdek de bieren van 9 brouwers met unieke karakters tijdens het 4e Mosa Bierfestival in Blerick (Venlo) aan de Maas.

De grote kracht achter dit laagdrempelige bier festival zijn de lokale bierbrouwers uit de gemeente
Venlo.  De laagdrempeligheid hebben we vooral aan de sponsoren te danken waardoor ook mensen met een kleinere beurs kunnen profiteren van een betaalbaar festival. Ook geeft de groene oever een fantastische sfeer aldus de organisatie

In totaal staan er 9 bierbrouwers uit Nederland en België op het festival. Ze schenken samen een
kleine 180 speciaal bieren en ciders die het publiek kan proeven. Mocht je geen bierdrinker zijn
is er natuurlijk ook een wijntje of frisdrank te verkrijgen. Tijdens het festival wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en is er de mogelijkheid om een hapje te eten en zijn er bitterballen te verkrijgen.

Deelnemende brouwers
Uit onze eigen gemeente zijn er 5 brouwerijen aanwezig: Brouwerij de Klep uit Venlo, Kloosterbrouwerij Steyl, Herder Bier uit Velden, De Blierickse biercompanie en Puuro uit Blerick. Buiten de gemeente zijn de brouwers: Brouwerij ‘t Smakt, Espaba – die ook lekkere ciders meebrengt – , BBL – Brouwerij en Brouwerij Het Verzet.

Entreeticket inclusief bierglas
Bezoekers van het Mosa Bierfestival kunnen online een entreeticket kopen voor slechts 5 euro, voor deze 5 euro krijgen ze dan eveneens een uniek proefglas. Het glas kan je bij de verschillende brouwers laten vullen en mag je uiteindelijk mee naar huis nemen. Op de dag zelf zijn er ook entreetickets aan de deur te koop, mits het festival niet is uitverkocht.

Live muziek
Er wordt tijdens het Mosa Bierfestival ook voor livemuziek gezorgd. Door onder andere The Moles, de Bliërickse zangkompenie en ook niemand minder dan Julia Beurskens komt optreden.

Tijden en locatie 
Het Mosa Bierfestival vindt plaats op 30 september 2023 en duurt van 13.00 tot 22.00 uur. Omdat Mosa Bierfestival plaatsvindt in de natuur hebben ze geen adres. Voer daarom op de navigatie Helling 5, 5921 GT Venlo (Sur Meuse) in. Vanaf dit adres loop je nog 20 meter richting de Maas.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen