Heropening Speelpark Klein Zwitserland

Foto: Persfoto Klein Zwitserland.

Na een iets langere wintersluiting dan gewend gaat Speelpark Klein Zwitserland op zaterdag 3 juni weer open.

Het speelpark is al 84 jaar een begrip voor speelplezier in de natuur en is na een opknapbeurt vanaf dit weekend weer startklaar om bezoekers te ontvangen. Wat kun je verwachten? Het speelpark opent met dezelfde speelmogelijkheden als iedereen al jaren gewend is, maar dan fris opgeknapt en zomer-klaar. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het toevoegen van nieuwe attracties én de transitie naar een sociale onderneming in samenwerking met Fun Forest.

Zomers openingsweekend
Na een iets langere wintersluiting dan gewend gaat Speelpark Klein Zwitserland op zaterdag 3 juni weer open. Zoals vanouds kunnen mensen weer genieten van de natuur en het nostalgische speelpark. Er is de afgelopen periode hard gewerkt om het hele park weer startklaar te krijgen. De speeltoestellen zijn gecontroleerd, opgepoetst en de nodige aanpassingen zijn doorgevoerd. Alleen het zwembad kan nog niet open tijdens het openingsweekend. Bij de entree word je verwelkomd door het nieuwe terras, waar je onder de gezellige overkapping plaats kunt nemen aan de nieuwe picknicktafels.

Tijdens het openingsweekend op 3 en 4 juni worden bezoekers welkom geheten met diverse activiteiten. Denk aan een hamburger stand, een springkussen en schepijs. Het speelpark zal op zaterdag om 10 uur feestelijk geopend worden door Frans Schatorjé, de Venlose wethouder Jeugd, Onderwijs en Financiën. Om de opening van het speelpark te vieren geldt in de maand juni een actie van 25% korting op het toegangskaartje.

Achter de schermen
Sinds de samenwerking tussen Stichting Klein Zwitserland en Fun Forest wordt er achter de schermen hard gewerkt aan alle plannen voor de toekomst. Zo wordt er geïnvesteerd in het onderhoud van de speeltuin en in het toevoegen van nieuwe attracties. Voor deze nieuwe attracties vinden al diverse gesprekken plaats, maar moeten bezoekers nog iets meer geduld hebben. De samenwerking met Fun Forest belooft ook veel goeds in de transitie naar een sociale onderneming. Het speelpark wordt niet alleen een plek om lekker buiten te spelen, maar biedt binnenkort ook een leer- en werkplek aan jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen