16 april: Lentemarkt bij De Lommse Vennen

Foto: ©Pixabay.

Op zondag 16 april is er een gezellige ‘De Lommse Vennen’ lentemarkt . Bezoekers kunnen volop genieten van een markt en tevens de enthousiaste medewerkers en jonge lammetjes ontmoeten.

Er worden deze dag, leuke, spulletjes verkocht die ze zelf gemaakt hebben, zoals vogelhuisjes, sleutelhangers en schilderijtjes, maar ook diverse tweedehands spullen. Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd; voor een kleine vergoeding kun je koffie, thee en poffertjes kopen. De opbrengsten worden gebruikt voor de bewoners en voor nieuwe materialen. Er is ook de gelegenheid om kennis te maken met de dieren en ze hopen veel jonge lammetjes te verwelkomen.

De lentemarkt is een leuke manier om kennis te komen maken met De Lommse Vennen. De medewerkers vertellen je graag meer over alle faciliteiten welke zij bieden.

Kom gezellig naar de lentemarkt op zondag 16 april aan de Rijkstraatweg 43 in Lomm. De lentemarkt is geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. (Parkeren kan met tot 16.00 uur bij tuincentrum Hegger. Na 16.00 uur kan parkeren wel voor het hek van het tuincentrum.)

De Lommse Vennen zien u graag op hun prachtige locatie!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen