Maashof & Fit Focus bundelen de krachten

Foto: © Maashof.

Hotel Maashof en Sportschool Fit Focus hebben overeenstemming bereikt over de overname van Fit Focus door Maashof. Met deze overname willen beide partijen de activiteiten op het gebied van gezondheid, sport en recreatie uitbreiden. Maashof, onder leiding van Rob & Jack Beurskens, neemt het stokje over van Ruud Geraedts, voormalig eigenaresse van Fit Focus.

Ruud zal, samen met René Wilbers die al 15 jaar als personal trainer bij Fit Focus actief is, betrokken blijven bij de dagelijkse leiding en de vooralsnog ongewijzigde gang van zaken van Fit Focus. Samen met Rob en Jack willen zij de regio nog aantrekkelijker maken om in te wonen en verblijven.

Maashof staat niet stil en blijft zich ontwikkelen om aan de vraag van gasten te kunnen blijven voldoen. Naast de aanvulling van 30 kamers, waarmee het totaal aantal hotelkamers op 85 is komen te liggen, en de recente renovatie van alle overige kamers, is onlangs een luxe wellness geopend. Een ruime keuze aan kwalitatief, goede sportfaciliteiten is een mooie toevoeging. Deze doelstelling wordt dan ook bereikt met de overname van Fit Focus, waar kwaliteit eveneens hoog in het vaandel staat. Er wordt op deze manier een extra dimensie toegevoegd aan het verblijf van hotelgasten. Echter geldt dit niet alleen voor de hotelgasten, ook het eigen personeel wordt de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van de faciliteiten. Zo wordt een bijdrage geleverd aan het realiseren van een
gezond werkklimaat.

Fit Focus, al 17,5 jaar een begrip in de regio, is een sportschool uit het hoger segment waar kwaliteit en persoonlijke begeleiding voorop staan. Zo kan elk lid gebruik maken van een half uur personal training per maand, standaard inbegrepen in het lidmaatschap. Hiernaast staan hygiëne en het welzijn van sporters, middels onder andere de geconditioneerde ruimtes, voorop bij Fit Focus. Buiten persoonlijke gezondheid wordt er ook aandacht besteed aan het creëren van een gezonder leefklimaat; zo wekt Fit Focus met ruim 400 zonnepanelen haar eigen energie op.

Momenteel bestaat het aanbod uit wekelijks 80 groepslessen en sportprogramma’s, waaronder de Milon Cirkel en één-op-één of duo EMS-trainingen. Daarnaast biedt Fit Focus ook de mogelijkheid om fysiotherapeutische behandelingen te verzorgen, doordat er een fysiotherapeut gevestigd is in de sportschool.

Door de overname zullen de leden van Fit Focus een breder aanbod gaan krijgen en blijft Fit Focus ook in de toekomst dé kwalitatieve en persoonlijke sportschool in de regio. Kwaliteit, de persoonlijke benadering en een gezond leefklimaat zijn onderscheidende kernwaarden die ook binnen Maashof een zeer belangrijke rol spelen en die doorslaggevend zijn in het keuzeproces van de hotelgasten en bezoekers. De doelgroepen van zowel Maashof als Fit Focus sluiten dan ook perfect op elkaar aan waardoor beiden hun huidige activiteiten kunnen verbreden.

Reacties

Cookieinstellingen