Middenvelder Kees de Boer nieuwe aanwinst VVV-Venlo

Foto: © VVV-Venlo.

Middenvelder Kees de Boer is de nieuwste aanwinst van VVV-Venlo. De 21-jarige Volendammer komt over van ADO Den Haag, waar hij afgelopen seizoen twintig keer voor uitkwam in de Eredivisie. De Boer tekent in Venlo een contract voor twee seizoenen met een optie voor één extra seizoen.

De Boer startte in de jeugd van FC Volendam en doorliep daarna zes jaar de jeugdopleiding van Ajax. Vervolgens tekende hij een contract bij Swansea City. In Wales speelde De Boer drie seizoenen.

De Boer over zijn transfer naar VVV-Venlo: “VVV benaderde me via Stan Valckx. Vervolgens heb ik ook met Jos Luhukay gesproken. Zij hadden een interessant verhaal, waarin met name naar voren kwam dat de aanvallende speelstijl, gecombineerd met initiatief en bereidwilligheid van spelers moet gaan leiden tot successen. Dat spreekt me erg aan.”

Technisch Manager Stan Valckx: “Kees is een getalenteerde middenvelder die de jeugdopleiding van Ajax heeft doorlopen en daarna op zijn jonge leeftijd al de nodige ervaring heeft opgedaan bij Swansea. Bovendien is Kees een oer-Hollandse jongeman, die strijdlust en dynamiek in zijn spel legt en daarmee perfect in onze spelersgroep past.”

© Bron VVV-Venlo.

Reacties