Run2Day Venlo bestaat 10 jaar!

Foto: © Run2Day.

Run2Day Venlo bestaat 10 jaar! En dat vieren ze……….. samen met jou! Run2Day is een van de snelst groeiende hardloopspeciaalzaken van Nederland. In de winkels vind je niet alleen de nieuwste schoenen, kleding en accessoires, maar krijg je ook uitstekend advies over alles wat met hardlopen te maken heeft. Run2day is van mening dat iedereen kan hardlopen en dat je meer kunt dan je denkt. Met passie, door runners, voor runners!

De hele maand oktober vieren ze feest en als klant van Run2day profiteer jij hiervan mee! Zo hebben ze de hele maand oktober voor elke klant (ook bij bezorgen):

  • 10 % korting op ALLES*
  • GRATIS Run2day X Flinck hardloopkous bij aankoop van hardloopschoenen (Losse verkoop voor €17,99)
  • Social media actie met leuke prijzen onder andere hardloopschoenen, sportvoeding en een lichtpakket.

*behalve op sporthorloges en niet in combinatie met andere acties en aanbiedingen

Run2day Venlo bestaat uit een hecht klein team. Naast de eigenaren Mark en Jacomijne Driessen werkt Jan Winters (hardcore hardloper en trainer) ook nog mee om de loopdromen van de klanten te verwezenlijken. Hun gezellige shop is te vinden midden in het centrum van Venlo, op de kwartelenmarkt. Naast het feit dat je bij Run2day Venlo alles kunt kopen op het gebied van hardlopen, worden er ook techniektrainingen, hebben ze een loopgroep #werun077 en worden er verschillende loopjes en evenementen georganiseerd met de nieuwste schoenen en andere hardloop gerelateerde thema’s. “Maar bij ons kun je ook gewoon terecht voor een kop koffie en het delen van je hardloopverhalen” straalt Mark, “door runners, voor runners”.

Run2Day is ook online en op Facebook te vinden.

Reacties