Deelnemers Weir Venloop doneren ruim € 16.000,- aan goede doelen

Foto: Weir Venloop.

Venlo – Tijdens de inschrijvingen voor de Weir Venloop 2020 is maar liefst € 16.219,50 opgehaald voor de goede doelen die de Weir Venloop jaarlijks bijstaat. Anders dan afgelopen jaren hebben deelnemers van alle evenementen kunnen kiezen voor welk goed doel ze een donatie konden doen.

Zo heeft VieAmi een bedrag van € 463,50 ontvangen, KidzBase € 3.236,50, Unicef € 3.941,-, Water for Life € 4.142,50 en Fonds Gehandicaptensport € 4.436,- in ontvangst mogen nemen.

Helaas heeft de Weir Venloop 2020 geen doorgang kunnen vinden door de coronacrisis. Het beloofde weer een mooie editie te worden waarvoor duizenden deelnemers ingeschreven waren. Tijdens het inschrijven hebben deelnemers een bijdrage kunnen doen aan een goed doel en kunnen kiezen uit vijf goede doelen die door Stichting Venloop geselecteerd waren.

Ook nu de Weir Venloop als gevolg van de Corona maatregelen is afgelast dragen de deelnemers de goede doelen een warm hart toe. De bijdragen bieden de goede doelen, juist in deze moeilijke tijd waarin we rekening moeten houden met alle maatregelen de mogelijkheid iets extra te kunnen doen. “Namens de goede doelen wil ik onze deelnemers hartelijk danken voor hun financiële bijdrage. Het doet ons allen goed om te zien dat onze deelnemers zich zo betrokken voelen bij deze goede doelen van regionale, nationale en zelfs internationale omvang”, aldus Erik Schnock, voorzitter van de Venloop.

Reacties