Kayak Experience van Kanovereniging Viking Venlo

Foto: © Kayak Experience.

Ben je avontuurlijk ingesteld? Is geen golf je te hoog? Wil je in de zomervakantie het water op? Lijkt onze afvaartsport jouw tof? Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud en heb je een zwemdiploma? Dan is de Kayak Experience van Kanovereniging Viking Venlo iets voor jou!

We starten de cursus met basisvaardigheden kajakken. Gedurende de lessen leren onze trainers met ervaring op internationaal topniveau je hoe je op een veilige en plezierige manier kunt kajakken, zodat je aan het eind van de Kayak Experience een tocht op de Swalm en Maas kunt varen en zelfs een stroomversnelling af kunt.

De cursus bestaat uit 5 lessen van anderhalf uur, met afsluitend de mogelijkheid aan te sluiten bij een tripje op het “echte” wildwater net over de grens in Duitsland. Om mee te doen hoef je alleen maar aan te melden en een handdoek, zonnebrandcr√®me, zwemkleding, een shirt en oude schoenen mee te brengen. Wij zorgen voor de rest!

Wordt je na de Kayak Experience lid van de Viking, dan kun je direct instappen bij de Afvaartploeg en meevaren met onze jeugd. Boot, peddel, spatzeil en helm worden door de vereniging beschikbaar gesteld. Uiteraard houden wij ons gedurende de Kayak Experience aan de door het RIVM en Watersportverbond gestelde eisen voor het aanbieden van een veilige sportomgeving.

Data: 26 mei | 2 juni | 9 juni | 16 juni | 23 juni
Tijd: 18:00-19:30 uur
Locatie: Vikingweg 1, 5912 JZ Venlo
Inschrijfkosten: 15 euro per kind Maximaal aantal: 20 deelnemers

Aanmelden: Aanmeldformulier
Contactpersoon: Tamara Geraads | [email protected]

Reacties