Afgelasting Civitas Beachtoernooi 2020

Foto: ©Civitas Beachtoernooi.

De organisatie van het Civitas Beachtoernooi heeft eveneens vele andere evenementen in Venlo besloten om het Civitas Beachtoernooi dit jaar af te gelasten.

“Door de onduidelijkheid rondom de ontwikkelingen met het COVID-19 virus in combinatie met de verwachting dat de huidige situatie niet zal veranderen is het niet realistisch om een evenement van deze schaal met de bekende ontspannen sportieve sfeer voor jullie neer te zetten.” aldus de organisatie.

Risico
Omdat de corona crisis ook voor veel bedrijven zwaar en onzeker is, maar ook voor de gezondheid van alle deelnemers en vrijwilligers willen zij dit jaar geen enkel risico lopen.

Indoor toernooi
Wanneer alles rondom corona voorbij is, hoopt de organisatie later dit jaar nog een super indoor evenement neerzetten waarin de gezelligheid en het ontspannen sporten centraal staat. Wanneer er meer over bekend is zullen ze dit communiceren. “Wij vinden het jammer dat we nu niets voor jullie kunnen organiseren en daar willen we een alternatief voor bieden. Graag willen wij jullie dan ook uitnodigen voor een indoor toernooi later dit jaar. ” 

Reacties