DSV VenloStormt vanwege corona-uitbraak verplaatst naar 12 en 13 juni 2021

Foto: www.venlostormt.nl

De organisatie van VenloStormt heeft moeten besluiten om in 2020 geen DSV VenloStormt te organiseren. De 7e editie wordt verplaatst naar zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021.

De uitbraak van het Coronavirus brengt veel onzekerheid met zich mee. Het is niet duidelijk hoe deze situatie zich zal ontwikkelen en welke impact dit gaat hebben op hun evenement. Als organisatie hebben ze daarom besloten om de ontwikkelingen rondom het Coronavirus niet af te wachten en de 7e editie van DSV VenloStormt uit voorzorg te verplaatsen naar 2021.

Een moeilijk besluit, maar we hopen op jullie begrip hiervoor aldus de organisatie. “We willen geen risico nemen met de gezondheid van onze bestormers, bezoekers en partners. DSV VenloStormt staat in het teken van sámen hindernissen overwinnen, sámen je grenzen verleggen en vooral sámen plezier maken. We zijn ervan overtuigd dat we er op zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021 sámen een onvergetelijke editie van kunnen maken! “

Ik heb me al ingeschreven voor DSV VenloStormt 2020. Wat nu?
Je startbewijs blijft geldig voor de editie van DSV VenloStormt 2021. Helaas kunnen wij het inschrijfgeld niet retourneren. Je ontvangt van ons automatisch een nieuw startbewijs voor zaterdag 12 of zondag 13 juni 2021. De gekozen afstand en starttijd blijven hetzelfde.

Het inschrijfgeld gaat in staffels omhoog. Hoe zit dat voor DSV VenloStormt 2021?
Bij bestormers die zich na 1 maart 2020 hebben ingeschreven voor DSV VenloStormt 2020, wordt het inschrijfgeld naar beneden bijgesteld. We hanteren voor jullie het tarief dat geldig was t/m 29 februari 2020. Dit scheelt tot 5 euro in het inschrijfgeld. Nieuwe bestormers die zich willen aanmelden kunnen ook van dit goedkopere inschrijftarief gebruik maken t/m 28 februari 2021. Vanaf 1 maart 2021 gaan de inschrijftarieven weer omhoog.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je de organisatie van VenloStormt bereiken via [email protected]

Reacties