Verhaal van een ondernemer; Demarrage Fietskoeriers ‘Ik fiets in deze onzekere tijden graag een rondje extra’

Foto: Demarrage Fietskoeriers Venlo.

René Winter – Fietskoerier in Venlo, wil in onzekere tijden als ondernemer graag helpen. Dus ken je ouderen of andere hulpbehoevende die door coronavirus ook aan huis gebonden zijn? Laat ze dan contact opnemen!

Op vrijwillige basis helpen ze de hulpbehoevenden in het halen van hun boodschappen en/of medicijnen.

René is bereikbaar via telefoonnummer: 06 5209 2506

Via de Greenportlane zoeft Rene Winter razendsnel van de binnenstad naar Sevenum en Horst. Bij de brugwachters van Tajiri is hij kind aan huis. Voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn zet hij graag een tandje bij. Medicijnen van VieCuri en apotheek bezorgd hij ook in weer en wind. Kortom: weej fietsen op en neer in ‘t stedje van lol en plezeer.

Ik fiets in deze onzekere tijden graag een rondje extra.

Wie is René Winter – Fietskoerier in Venlo
“Ik ben 55 jaar en woon bijna mij hele leven in Blerick. Ik ben 30 jaar getrouwd en we hebben 3 kinderen. Alle 3 jongens, waarvan 1 reeds op zich zelf woont. Bijna 30 jaar ben ik als expediteur bij verschillende logistieke bedrijven werkzaam geweest. Dit heb ik altijd met passie en plezier gedaan. . Fietsen is nooit mijn passie geweest, maar sporten heb ik altijd wel leuk gevonden en dat ik dit met mijn nieuwe baan kan combineren is een leuke uitdaging. Sinds 1 januari vinden jullie mij op de fietspaden van Venlo, als ZZPer onder de naam Demarrage Fietskoeriers. Op een verantwoorde en duurzame manier bezorg ik verschillende producten naar bedrijven en particulieren. Denkende aan post, postpakketten en medicijnen.”

Kilometervreters
Eén fulltime fietskoerier van Demarrage fietst per jaar een slordige 20.000 kilometer om zendingen van A naar B te brengen. Weer of geen weer: De waterdichte koerierstassen houden uw pakketje kurkdroog en in perfecte staat. Het is een sport om de zending veilig en precies op tijd aan de juiste persoon te overhandigen.

Lekker duurzaam
In een tijd waarin duurzaamheid hoog op de agenda staat is een fietskoerier natuurlijk de meest milieu-vriendelijke optie in koeriersland. Als doorgewinterde logistieke partner regelt Demarrage fietskoeriers kundig het groene vervoer van al uw (pakket)post. “We omzeilen files, ervaren nooit parkeerproblemen en demarreren snel door de stadscentra. Goed voor de omgeving, praktisch, en vaak ook nog goedkoper. Met de inzet van onze fietskoeriers draagt u bij aan een beter leefmilieu in uw omgeving. Mooi toch!”

“Over een aantal jaren zodra de jongens uit huis zijn, willen mijn vrouw en ik kleiner gaan wonen. Het liefst in een Tiny House. Ontspullen en consuminderen staat mij wel aan. Om meer tijd voor ons zelf over te houden.”

Meer weten?
Meer weten van Rene Winter en de Demarrage fietskoerier-diensten? Bezoek dan eens hun website. Of like de Facebookpagina; Demarrage Fietskoeriers Venlo. 

Reacties