Verhaal van een ondernemer; Run2Day ‘met gemengde gevoelens zijn wij nog open’

Foto: © Run2Day

Run2Day Venlo – Het voelt best raar om als winkel open te blijven, met de huidige adviezen die er zijn vanuit het RIVM en de politiek: Alle horeca dicht, sportclubs dicht en het advies om je sociaal te distantiëren. Met gemengde gevoelens, gepaste maatregelen en in afwachting wat er verder komen gaat zijn wij, (nog) open.

Echter begrijpen wij het best wanneer je op dit moment even niet de deur uit wil/ kan. Maar juist nu hebben wij jullie meer dan hard nodig om er na deze periode ook nog voor jullie te kunnen zijn!

Dus kan of wil je op dit moment even niet de deur uit maar heb je toch wat nodig uit onze winkel? Stuur ons dan een WhatsApp via 06-16152498. Wij checken voor jou onze voorraad, sturen je desgewenst een foto van de items en bezorgen het dan gratis tot aan jouw voordeur (in en om Venlo). Je betaald gewoon vooraf met een tikkie, wel zo makkelijk.

Wij, de ondernemers, hebben jullie nu hard nodig om er ook nog na de coronacrissis voor jullie te kunnen zijn.

Kun jij lekker door trainen voor loopjes in de toekomst die wel doorgaan. En help je ons zodat wij er nog steeds voor je zijn wanneer deze coronacrisis achter de rug is.

Dank voor jullie begrip, blijf gezond en blijf lopen, de wegen zijn niet gesloten.

 

Reacties