Knallende start van het cross seizoen voor Scopias

De atleten van Scopias Venlo zijn goed gestart aan het cross seizoen. Tijdens de IJzerenman cross in Weert werden vele podiumplaatsen behaald.

In het winterseizoen wordt de Limbra cross competitie georganiseerd, waarin op 9 plekken in Limburg en Brabant crosses gelopen worden.

Bij de korte cross voor de jongens junioren A werd Jesse Holten knap eerste in een tijd van 15:32, hij werd op 2 seconden gevolgd door de nummer 2 en 3. Bij de B junioren op de korte cross met Noa Holten derde. Jarno Albers greep net naast het podium met een vierde plek.
Bij de meisjes A pupillen werd Anna van der Velden tweede, op 2 seconden achter de eerste plaats. Carmel Schouenberg werd namens Scopias derde bij de meisjes pupillen B. Bij de jongens pupillen B werd Sem Kusters knap derde.
Evi Schreurs wond de wedstrijd van de meisjes pupillen C en op de derde plek eindigde Nouk Helmink. Bij de jongens pupillen C won Jur van Boekhold. Tot slot werd Brent Smetsers tweede bij de jongens minipupillen. Op de vierde plek eindigde daar Jor van de Munckhof.

Wilt u de atleten graag eens zelf aan de slag zien? Op zondag 3 novemver vindt in Belfeld de Maalbeekcross plaats. Iedereen is van harte welkom!