Evert Linthorst tekent bij tot 2022

Foto: © VVV-Venlo.

Venlonaar Evert Linthorst tekent vandaag een contract dat hem tot 2022 verbindt aan VVV-Venlo. De 19-jarige ‘jongen van de club’ had in Venlo al een contract tot 2020 met een optie tot 2021, maar tekent nu nog één extra jaar bij.

Linthorst sloot afgelopen seizoen aan bij de selectie van de Koelclub. Dit seizoen verdiende de middenvelder onder trainer Robert Maaskant een basisplaats. Hij scoorde tot nu toe vier keer in zes wedstrijden.

Evert Linthorst maakte al jong zijn opwachting in de jeugdopleiding van VVV-Venlo. Hij kwam van Venlosche Boys. Linthorst maakte een korte uitstap naar PSV, maar keerde via Venlosche Boys weer terug in de jeugdopleiding van VVV-Venlo.

Technisch Directeur Stan Valckx: “Evert heeft een ontzettend goede ontwikkeling doorgemaakt. Zowel fysiek als mentaal is hij gegroeid. Hij liet afgelopen seizoen al zien welke kwaliteiten hij in huis heeft. Dit seizoen heeft hij een vliegende start gemaakt. Dit is een beloning voor zijn harde werk. Wij zijn blij dat we een échte Venlose jongen langer hebben kunnen binden aan de club. We gaan nog heel veel plezier beleven aan Evert.“

Linthorst zelf is ook verheugd met zijn contractverlenging: “Van jongs af aan zat ik hier op de tribune. Als échte Venlose jongen droomde ik al van spelen in De Koel. Sinds vorig jaar is die droom werkelijkheid geworden. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en nog steeds krijg. Dat ik nu belangrijk kan zijn voor mijn club en het team doet me dan ook goed. Het is mooi dat ik daar nu wederom waardering voor krijg.”

Bron: http://www.vvv-venlo.nl/