Open dag Tap-Out – Wagenmakerij Venlo

Foto: Tap-Out.

Op zaterdag 21 september 2019 organiseert Tap-Out een open dag. Deze zal plaatsvinden tussen 12.00 en 18.00 uur. Tijdens deze dag kun je ontdekken wat Tap-Out allemaal te bieden heeft. Ook zullen er verschillende demonstraties plaatsvinden.

Voor veel mensen gelijk een mooie aangelegenheid om het cultuurhistorisch pand “De Wagenmakerij”, waarin Tap-Out gevestigd is, eens van dichtbij te komen te bekijken.

Opening “Circuit”
Tijdens de open dag openen we onze nieuwe “circuit”! Een functioneel nieuw onderdeel binnen het aanbod van Tap-Out waarmee je binnen 40 minuten een volledige work-out doet. Tevens maak je kans op een leuke prijs als je een toffe naam bedenkt tijdens de open dag.

Speciale actie
Schrijf je op onze open dag in tussen 12:00 en 18:00 uur en krijg 1 maand GRATIS sporten! Daarnaast maken de open-dag-inschrijvers kans op een van de 5 sportmassages die worden verloot. Indien je vóór aanstaande zaterdag aangeeft in te willen schrijven ontvang je ook nog een GRATIS Tap-Out goodiebag.

Voor de (NINJA) kids is er een toffe springkussen op het terrein!

Tap-Out in Venlo is dé plek voor in- én outdoor sport. Bij Tap-Out ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten uiteraard met een Gratis Proefles.

Wij zijn Tap-Out!
Obstacle, core, running & more!

Tap-Out in & outdoor sport | Marconistraat 7 | 5924 XH Venlo | 06-23900888 [email protected]

Reacties