Sterke competitie finale voor Scopias junioren

Foto: Scopias junioren.

Afgelopen zaterdag vond in de Vught de finalewedstrijd plaats van de landelijke competitie voor C en D junioren. De jongens Junioren D en de meisjes Junioren C van Scopias Atletiek hadden zich knap geplaatst voor deze finale.

Ze waren de eerste Limburgse teams sinds 12 jaar die zich geplaatst hadden voor de C/D finale.  De wedstrijd werd op indrukwekkende wijze geopend met het binnendragen van de clubvlag. Van de in totaal 207 teams in de categorie Jongens Junioren D mochten de 12 beste teams naar deze finale.

Tijdens deze wedstrijd behaalden Seppe Swinkels, Thomas Aerdts, Jayden Zanders, Gio Classen, Finn van de Klundert, Cas Rijvers, Noud Janssen en Matieu Huijs een knappe vijfde plaats.

Bij de Meisjes Junioren C startte de competitie met 187 teams, waarbij ook de beste 12 teams zich plaatsten voor de finale. Het team bestaande uit Lynn Behnke, Mette Jacobs, Sarah Bacuna, Hermke Hesseling, Kaela Peeters, Lina Vercoulen, Isis Levels, Audrey Jacobs en Livana Peeters werd in deze finalewedstrijd zesde.
De junioren kijken terug op een mooie landelijke competitie, waarbij vele persoonlijke en club records werden verbroken.

Aanstaande zondag zullen zij in actie komen op het Limburgse Kampioenschap in Sittard.

Reacties