Audrey Jacobs zilver op NK

Foto: Audrey Jacobs uit Velden.

Afgelopen weekend heeft Audrey Jacobs van Scopias Atletiek een zilveren medaille veroverd bij het kogelslingeren op het NK atletiek voor AB junioren in Alphen aan den Rijn. Ondanks het feit dat Audrey nog C-junior is, wist ze de tot twee jaar oudere atletes op 1 na te verslaan.

Ze behaalde met een afstand van 54,65 mtr. een persoonlijk record wat tevens goed is voor een tweede plaats op de nationale ranglijst aller tijden voor C-junioren. Naast het kogelslingeren nam ze ook deel aan het discuswerpen waar ze een respectabele vierde plaats bemachtigde met een afstand van 38,90 mtr.

Haar zus Denice (A-junior) wist de finale van de 100 mtr. horden te bereiken en eindigde op de 7e plaats met een tijd van 15,68 sec. Tevens deed ze een uitstapje naar het kogelslingeren waar ze 6e werd met een afstand van 32,50 mtr.
Luc Krawczyk (junior B) behaalde de 10e plaats op de 800 mtr. in een mooie tijd van 2.04,53 waarmee hij de finale op het nippertje mistte. Jesse Holten (junior A) liep de 1500 mtr. in een tijd van 4.24,75 en werd daarmee 23ste in een sterk deelnemersveld.

Reacties

0