Jongens junioren D en meisjes junioren C Scopias naar landelijke finale

Foto: Junioren Scopias.

Op zaterdag 22 juni vond de derde competitiewedstrijd voor C en D junioren plaats in Someren.  De jongens junioren D en de meisjes junioren C van Scopias Atletiek plaatsten zich voor de landelijke finale op 7 september. Een geweldige prestatie van beide teams!

Meisjes junioren C
De dag startte goed met een nieuw clubrecord op de estafette. Lynn Behnke, Sarah Bacuna, Mette Jacobs en Hermke Hesseling zetten een tijd neer van 42,27 seconden op de 4 x 80 meter. Verder werden mooie, stabiele prestaties getoond, inclusief een aantal persoonlijke records.

Jongens junioren D
De jongens junioren D hebben samen hun beste prestatie van het seizoen behaald. Met maar liefst 6550 punten in deze derde competitiewedstrijd stoomden ze op naar de derde plaats. Daarmee  gaan zij dus ook naar de landelijke finale op 7 september.  Cas Rijvers, Thomas Aerdts, Finn van de Klundert en Seppe Swinkels begonnen de dag goed met een nieuw clubrecord op de 4 x 80 meter.  Daarna volgden veel goede prestaties, waaronder een aantal mooie persoonlijke records.

Reacties

0