Falk Louwers maakt stap naar PSV

Foto: © VVV-Venlo.

Op woensdag 19 juni vond de eerste training van het nieuwe Eredivisieseizoen plaats. Voor de oplettende supporter was er naast Maaskant en Libregts nog een derde nieuw gezicht aanwezig binnen de technische staf. Dit had alles te maken met het vertrek van fysiotherapeut Falk Louwers en zijn vervanger Hans Kuijpers.

Falk Louwers
Enkels, schouders, knieën en ongetwijfeld nog veel meer spieren en ledematen. Falk Louwers heeft het in zijn tijd bij VVV-Venlo allemaal gemasseerd en verzorgd. Falk kwam in 2009 over van Fysiotherapie Louwers, gevestigd in Deurne en opgericht door zijn vader Rinus Louwers, die nog steeds werkzaam is binnen onze club. In de afgelopen 10 jaar was Falk van onschatbare waarde. Samen met de medische staf zorgde hij ervoor dat er elk weekend een fitte selectie stond op af en toe wat ernstigere blessures na.

Echter na 10 jaar laat Falk de vertrouwde Venlose omgeving achter zich en keert hij terug naar Brabant als fysiotherapeut bij PSV, waar hij een contract tekent voor twee jaar. We zijn Falk enorm dankbaar voor zijn werk de afgelopen 10 jaar en wensen hem dan ook veel succes in Eindhoven, waar we hem ongetwijfeld tegen gaan komen op zaterdag 5 oktober als we het opnemen tegen PSV. Tijdens de thuiswedstrijd tegen PSV, op zondag 19 januari, keert Falk dan ook weer even terug in De Koel.

Hans Kuijpers
De vervanger van Falk komt eveneens over van de Louwers praktijk en is een bekende binnen VVV-Venlo. Hans, die onlangs de master manueel fysiotherapie behaalde, was al drie jaar actief als fysiotherapeut binnen de jeugdopleiding en zet nu de stap naar de selectie. Samen met Rinus zal hij zich het komend seizoen gaan ontfermen over de selectiespelers. Wij wensen Hans veel succes toe!

Bron: http://www.vvv-venlo.nl/

0