Marcice Steijn verlaat VVV-Venlo

Maurice Steijn vertrekt definitief naar Al-Wahda in de Verenigde Arabische Emiraten, zo heeft de club bevestigd via de officiële kanalen. De 46-jarige oefenmeester maakt de overstap van VVV-Venlo waar hij vijf seizoenen hoofdtrainer was en in het seizoen 2016/2017 promoveerde naar de Eredivisie.

Steijn is bij Al Wahda de opvolger van landgenoot Henk ten Cate en tekent een contract voor twee seizoenen. Onder Ten Cate was Al Wahda derde geworden in de competitie en wist het daarnaast ook de groepsfase van de Aziatische Champions League door te komen. Steijn zal eind deze maand aan zijn klus in de Emiraten beginnen met een trainingskamp om zijn club voor te bereiden op het nieuwe seizoen. De club spreekt de hoop uit dat Steijn het beste uit zijn team kan halen. Steijn was een paar weken geleden nog in beeld om de nieuwe trainer van PEC Zwolle te worden. Hij sprak ook met de club, maar werd het niet eens over een contract.

Marco Bogers, directeur van VVV-Venlo: “Maurice heeft bij mij aangegeven naar Al Wahda te willen vertrekken. Voordat we tot een afwikkeling van het contract kunnen komen, zal ik eerst met de commissarissen van de club moeten overleggen. Pas als de afwikkeling van het contract van Maurice rond is, gaan we praten over een eventueel vertrek van Jay Driessen.” (FOX Sports)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen