Kersteditie ‘Soep met ballen’ in stadion De Koel

Foto: Soep met ballen - VVV-Venlo.

Om alvast in de Kerststemming te komen organiseerde VIA VVV dit jaar de ‘Soep met ballen kersteditie’. Tijdens dit evenement kwamen verschillende groepen ouderen uit de regio naar het Seacon Stadion – De Koel – van VVV-Venlo om gezamenlijk te genieten van een Kerstlunch met een goed gevulde kom soep.

Rondom deze lunch waren ook verschillende activiteiten opgezet zodat de aanwezige ouderen een geweldige dag konden beleven.

Allereerst werden de genodigden ontvangen door Algemeen Directeur Marco Bogers van VVV-Venlo. Toen iedereen zijn plek had gevonden kon er worden afgetrapt met een spelersbingo. Aan alle nummertjes zat een leuke anekdote verbonden over de beste en bekendste spelers uit de geschiedenis van VVV-Venlo.  Nadat de prijswinnaars hun prijs in ontvangst hadden genomen, kon de kerstlunch beginnen. Deze werd vakkundig uitgeserveerd door enkele spelers uit de selectie van VVV-Venlo.

Met een goedgevulde maag konden de deelnemers met frisse energie verschillende activiteiten uitproberen, van oudhollandse spelen tot zelfs een virtual reality bril. Dit heeft niet alleen tot veel gezelligheid geleid, maar ook tot hele nieuwe ervaringen voor de deelnemers.
Er waren ruim tachtig zichtbaar genietende ouderen aanwezig op deze dag, in gezelschap van de kerstman.

Ouderen hebben vaak te maken met eenzaamheid, daarom is het belangrijk voor hen dat dit soort evenementen wordt georganiseerd. Zo voelen senioren die in een isolement zitten zich minder eenzaam en komen ze in contact met anderen die daar ook behoefte aan hebben. En dat hoort dan weer bij een stukje maatschappelijke verantwoordelijkheid dat VVV-Venlo met liefde uitdraagt.

Een speciaal dankwoord aan alle partners die deze kerstlunch mede mogelijk hebben gemaakt: Van der Valk Hotel Venlo, Munckhoff, Beeldwerk TV, Partyverhuur Tacken, Collectione, IGOpromo, Foto Kino Linders, Piet Heldens, SANKAevents, Ballonia, ABC restaurant, Beej Benders, Bekkerie ’t Bruedje, Auto Arena en VriendenLoterij.

Bron: http://www.vvv-venlo.nl/