VVV-Venlo en Maurice Steijn gaan praten over contractverlenging

VVV is dicht bij een langere samenwerking met Maurice Steijn. De Venlose club en coach gaan volgende week om tafel om te praten over het verlengen van zijn tot 2019 doorlopende verbintenis.

“Een vertrek naar een andere club in Nederlands is inmiddels uitgesloten. Mocht er een mooie buitenlandse aanbieding komen dan sta ik daar wel voor open”, zegt Steijn tegen De Limburger. Volgens de krant meldde het Engelse Ipswich Town zich twee weken geleden voor Steijn, maar kreeg dat geen vervolg.

Langer in Venlo
Steijn vertelde deze week aan Voetbal International dat het voor hem een serieuze overweging is om langer bij VVV te blijven. “Ik heb dat lange tijd afgehouden, maar ik zal binnenkort met Stan Valckx (manager voetbal, red.) en Marco Bogers (directeur) om tafel gaan om te praten over contractverlenging. Ik zie mogelijkheden om verder te groeien met VVV.”

“Ik heb de afgelopen periode goed overlegd met mijn gezin, mijn management en de mensen van VVV. Op basis van die gesprekken heb ik besloten te blijven”, zegt Steijn tegen Voetbal International. “Sterker nog: voor mij is het een serieuze overweging om voor écht langere tijd in Venlo te werken.”

Valckx: “De wens om Maurice op de lange termijn voor VVV te behouden hebben we al eerder uitgesproken. We zullen vanaf volgende week de gesprekken openen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen