VVV-Venlo op zoek naar voetbaltalent tijdens Jonger Oranje Talentendag

Foto: SportsGen.

Woensdag 18 oktober, in de herfstvakantie, organiseert SportsGen in samenwerking met VVV-Venlo de Jonger Oranje Talentendag bij TSC ’04 in Tegelen. Tijdens het voetbalevenement beleven alle deelnemers de voetbaldag van hun leven en gaan de scouts van VVV-Venlo op zoek naar nieuwe voetbaltalenten.

De hele dag met plezier voetballen, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken en uitgebreid bekeken worden door scouts van VVV-Venlo. Dat zijn de ingrediënten waar jongens en meisjes – geboren tussen 2006 en 2012 – van zullen smullen tijdens de Jonger Oranje Talentendag bij TSC’04. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag wordt een 4 tegen 4 toernooi gespeeld en krijgen de keepers een speciale clinic onder begeleiding van professionele keeperstrainers. Iedereen krijgt de kans om hun droom te verwezenlijken: gescout worden door VVV-Venlo en/of een plek in de Jonger Oranje (regio)selectie.

De scouts van VVV-Venlo selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties ‘Limburg’ in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals aan het eind van het seizoen. Daar worden drie Jonger Oranje teams geselecteerd door de scouts van de 9 partnerclubs van Jonger Oranje. Jonger Oranje is het talententeam dat een seizoen lang tegen profclubs speelt en deelneemt aan internationale toernooien. Jaarlijks wordt er tegen grote, (inter)nationale clubs gespeeld!

Meer informatie en inschrijven: www.jongeroranje.nl.

Neem voor vragen/opmerkingen contact op met Maarten van Rijckevorsel via [email protected] of 06 – 302 341 13.

10.15 uur – Sfeervolle opkomst spelers
10.20 uur – Voorstellen scouts VVV-Venlo en gezamenlijke warming-up
10.30 uur – Start programma 4 tegen 4 toernooi
11.30 uur – Start programma JO KeeperzClass
14.30 uur – Bekendmaking JO Regioselecties (met keepers) en huldiging winnaars 4 tegen 4 toernooi
15.15 uur – Einde Jonger Oranje Talentendag

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen