Laatste tickets Max Verstappen-tribune op Spa nu met gesigneerd t-shirt!

Foto: ANP - Max Verstappen.

Het is bijna zover! Over een weekje is het tijd voor de Grand Prix van België. Zoals bekend, is op het historische circuit van Spa-Francorchamps een heuse Max Verstappen-tribune gesitueerd, waar momenteel nog maar enkele tickets voor beschikbaar zijn.

Aankomend weekend is Max aanwezig tijdens de DTM-races op Circuit Zandvoort, waar hij aan de winnende coureurs de trofeeën mag uitreiken. Naast de baan is er een kans om de allerlaatste tickets te bemachtigen voor de Formule 1-race volgende week in de Belgische Ardennen.

Voor de Max Verstappen-tribune kan een losse zondagkaart of een combinatieticket voor vrijdag én zaterdag aangeschaft worden. Deze laatste tickets zijn op SportStadion.nl te bemachtigen, maar a.s. zondag ook in de speciale SportStadion-stand op Circuit Zandvoort. Deze stand bevindt zich in de Max Verstappen-merchandise trailer, die op Circuit Zandvoort rechts achter de tunnel te vinden is.

Let op !
Alleen a.s. zondag op Circuit Zandvoort krijg je bij aankoop van een zondagticket een gratis – door Max zelf gesigneerd – oranje Max Verstappen-tribune t-shirt! Zolang de voorraad strekt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen