Brons voor Bente Jacobs op de 100m tijdens NK U18/U20

Afgelopen weekend behaalde Scopias-atlete Bente Jacobs (U18) een bronzen medaille op de 100m tijdens het NK U18/U20. Met een indrukwekkende tijd van 12.16 in de finale presteerde zij uitstekend. In de halve finale was Jacobs zelfs iets sneller met een 12.15, wat zowel een persoonlijk record (PR) als een nieuw clubrecord voor Scopias is.

Daarnaast zette Jacobs een sterke prestatie neer op de 200m, waar ze met een tijd van 24.89 als vierde eindigde en net het podium miste.

Thomas Aerdts (U20) leverde eveneens een sterke prestatie op de 800m. Hij bereikte de finale en behaalde daar met een tijd van 1.57.98 een vijfde plaats. Verder waren er sterke optredens van andere Scopias-atleten: Mette Jacobs (U20) op de 200m, Sofie Bos (U18) op de 400m horden, en zowel Lobke Pollen (U20) als Aerdts op de 800m.

Scopias Atletiek is trots op de prestaties van alle atleten en kijkt uit naar de komende wedstrijden.