Orion Nieuwjaarsloop op 7 januari 2024

Foto:

Al vele jaren organiseert Recreatieve Atletiek Vereniging Orion de Nieuwjaarsloop. Ook in 2024! Het is een uitgelezen mogelijkheid om goede voornemens meteen om te zetten in daden en het nieuwe jaar sportief te starten. Daarnaast is de Nieuwjaarsloop een prima voorbereiding op de Venloop die in 2023 op zondag 24 maart plaatsvindt.

Je bent van plan om 2024 sportief te starten? Dan is de Orion Nieuwjaarsloop de perfecte aftrap! Dus, begin het nieuwe jaar sportief en start 2024 met de Nieuwjaarsloop van Orion op 7 januari 2024.

De loop start in dit nieuwe jaar op de Heymansstraat, ter hoogte van de bakkerij. De loop gaat door de mooie Boekend en omgeving en gaat gedeeltelijk over de verharde weg en gedeeltelijk over bospaden. Er zijn twee afstanden: 5 km (vanaf 13 jaar) en 10 km (vanaf 16 jaar). De start van beide afstanden is tegelijkertijd, om 11:00 uur.

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met 1 januari, daarna is er volop gelegenheid tot na inschrijven op de wedstrijddag zelf vanaf 9:00 uur in de Health & RacketClub.

Meer info? Kijk op https://fb.me/e/5r7ozwj6s
Meteen inschrijven? Dat kan via https://inschrijven.nl/form/2024010716342-nl

De Orion Nieuwjaarsloop wordt mede mogelijk gemaakt door het Interreg-programma Deutschland-Nederland en medegefinancierd door de Europese Unie.

Voor meer info kun je terecht op https://www.facebook.com/orionvenlo of op de website: orionvenlo.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen